23. april 2021
Her er holdet bag dette års Græsted Revy. Fra højre er det Troels Malling, René Richardt, Christine Exner, John Batz og instruktør Gordon Kennedy. Revyen har premiere på lørdag på Græsted Kro. Foto: Sabine Lai Ovesen
gallery icon

Se billedserie

Her er holdet bag dette års Græsted Revy. Fra højre er det Troels Malling, René Richardt, Christine Exner, John Batz og instruktør Gordon Kennedy. Revyen har premiere på lørdag på Græsted Kro. Foto: Sabine Lai Ovesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Græsted Revyen er tilbage med »drømmehold«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Græsted Revyen er tilbage med »drømmehold«
Gribskov - 21. juni 2017 kl. 03:30
Af Sabine Lai Ovesen

Revydirektør René Richardt er klar til at præsentere årets Græsted Revy for publikum, når den har premiere på lørdag.

- Det er en lagkagerevy, og vi har meget på hjerte, og der er meget indhold. Vi tør nogle ting her, som man ikke tør andre steder. Vi berører mange gode emner, og vi skal selvfølgelig have noget om Skat, en kage, der blev omtalt meget i medierne, Post Nord og noget om næstekærlighed, fortæller René Richardt, der ejer Græsted Kro samt spiller med i revyen, til Frederiksborg Amts Avis tirsdag formiddag.

Holdet fra '12 og '14
I år er det de samme skuespillere, der spillede med i 2012, og det kalder René Richardt et »drømmehold«. Det er John Batz, der har ti års jubilæum i år, Troels Malling, der er med for sjette gang, og Christine Exner, der er med for fjerde år.

Derudover er Gordon Kennedy tilbage som instruktør, som han også var i 2014, hvor revyen vandt en pris for Bedste Revy.

- Vi er rigtig glade for, at Gordon Kennedy er tilbage. Han er en god ven, og han ser en masse skønne og lunefulde ting, og det afspejler sig forhåbentligt på scenen. Han er også meget musikalsk, og så er han god til at give plads til skuespillerne, og det er vigtigt, når man står med et stærkt revyhold, forklarer René Richardt.

Græsted Revyen har i år titlen »Hvor galt kan det gå?«, og den spiller fra lørdag den 24. juni til den 30. september på Græsted Kro på Græsted Hovedgade 5, 3230 Græsted.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?