21. november 2018
Bjarne Pedersen - ny formand for Venstre i Gribskov. Foto: Karl Erik Frederiksen
gallery icon

Se billedserie

Bjarne Pedersen - ny formand for Venstre i Gribskov. Foto: Karl Erik Frederiksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre fik ny formand efter kampvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre fik ny formand efter kampvalg
Opdateret 09. februar 2018 kl. 16:36
Gribskov - 08. februar 2018 kl. 22:31
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstres partiforening i Gribskov valgte på en meget velbesøgt generalforsamling torsdag aften den tidligere kommunaldirektør i Helsingør Kommune Bjarne Pedersen som ny formand.

To kandidater duellerede til posten. Den ene var den 44-årige dyrlæge Tue Villebro. Den anden var den 70-årige Bjarne Pedersen. Bestyrelsen havde ikke noget forslag til, hvem den ønskede som ny formand. Begge kandidater havde selv indstillet sideres kandidatur til formandsposten.

Tue Villebro sagde i sin præsentation, at han gerne ville stå i spidsen for et generationsskifte og en foryngelse af Venstres lokale partiorganisation, mens Bjarne Pedersen sagde, at han vil stå i spidsen for et samarbejde samt en klar, og enkel politik, som vælgerne kan følge med i.

86 fremmødte medlemmer deltog i afstemningen. Bjarne Pedersen fik 55 stemmer, og Tue Villebro de resterende 31.

Bjarne Pedersen afløser revisor Bo Madsen, som havde ønsket at trække sig efter 25 år som henholdsvis næstformand og formand for Venstre i Helsinge, Frederiksborg Amt og Gribskov. Han fortsætter som formand for Venstre i Hovedstadsregionen.

Bjarne Pedersen oplyste, at han nu har været embedsmand med ledelses ansvar i 40 år, heraf 11 år i daværende Græsted-Gilleleje Kommune.

- I alle årene som embedsmand har jeg været af partineutral. Først da jeg gik på pension i 2015, kunne jeg melde kulør og melde mig ind i Venstre, sagde han.

Også ved bestyrelsesvalget var det nødvendigt med skriftlig afstemning. Her blev der nemlig opstillet otte personer til fem ledige pladser.

Efter en præsentationsrunde blev tidligere byrådsmedlem Nick Madsen nyvalgt til bestyrelsen. Der var genvalg til de fire andre: Torben Dencker, Tue Villebro, Christina Lund og Johnny Braginski. De øvrige bestyrelsesmedlemmer er Kirsten Lillemor Madsen, Flemming Pedersen, Carina Bloch Simonsen og Nadia Verlin.

Venstre har i alt 328 lemmer. Partiforeningen har på et år mistet omkring 50 medlemmer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk