24. oktober 2021
Christina Lund vil gerne være formand for Venstre i Gribskov.
Christina Lund vil gerne være formand for Venstre i Gribskov.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung kandidat til formandspost

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung kandidat til formandspost
Gribskov - 09. januar 2020 kl. 09:39
Af Camilla Nissen

Kampvalget om at blive ny spidskandidat for Venstre i Gribskov bliver ikke det eneste, medlemmerne skal tage stilling til ved generalforsamlingen i partiets lokalafdeling 26. februar. Her skal der også vælges en ny bestyrelse og formand for lokalafdelingen. Eneste kandidat til formandsposten er på nuværende tidspunkt den 26-årige ejendomsmægler Christina Lund, der i dag er næstformand. Torben Dencker ønsker ikke at fortsætte som formand.

- Jeg blev spurgt, om jeg ville være lokalforeningsformand, da tidligere formand Bjarne Pedersen trak sig. Det sagde jeg ja til. Jeg har været næstformand siden da, og har siddet i bestyrelsen i fire år, siger Christina Lund, der ser det som den vigtigste opgave at finde en spidskandidat og forberede partiet til valget i 2021.

- Vi skal gøre os kampklar til kommunalvalget, som vi gerne vil vinde for at få så stor indflydelse som muligt, siger Christina Lund.

Som ung kvinde skiller hun sig ud på flere måder.

- Jeg kan blive den første kvindelige formand og er det yngste bestyrelsesmedlem. Det er godt at få noget nyt og yngre blod ind. Vores gennemsnitsalder blandt medlemmerne er over 60, så det er sundt for alle partier at få yngre medlemmer ind. Ser man generelt på kommunen er det et samfund med mange ældre, da de unge flytter til København. Vi vil gerne holde på dem eller få dem tilbage efter endt uddannelse. Og så vil jeg gerne være en rollemodel for at få de unge ind i politik, siger hun.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?