19. september 2021
Mette Bierbaums fratrædelse har intet med Attendo-sagen at gøre, lyder det fra formand for ældre-, social- og sundhedsudvalget i Gribskov Kommune Pia Foght (S). Foto: Arkiv
Mette Bierbaums fratrædelse har intet med Attendo-sagen at gøre, lyder det fra formand for ældre-, social- og sundhedsudvalget i Gribskov Kommune Pia Foght (S). Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand: Direktør-stop skyldes ikke Attendo-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand: Direktør-stop skyldes ikke Attendo-sag
Gribskov - 11. april 2018 kl. 16:00
Af Anna Egeris Karstoft

Mandag kom det frem, at direktøren for social- og sundhedsområdet i Gribskov Kommune, Mette Bierbaum, fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning.

arrow Læs også: Afgørelse: Plejefirma fejlede før 91-årig døde

Mette Bierbaum har været den ansvarlige direktør for forløbet med det svenske plejefirma Attendo, hvor de dårlige sager har hobet sig op. Senest i starten af 2018, hvor Attendo måtte tilbagebetale omkring 13 millioner kroner, som de havde overfaktureret Gribskov Kommune.

Ifølge formand for ældre-, social- og sundhedsudvalget i Gribskov Kommune, Pia Foght (S), har fratrædelsen dog intet med Attendo-sagen at gøre.

- Det er ikke begrundelsen. Mette har været fraværende i en længere periode og stopper nu af personlige og private årsager. Hendes fratrædelse har ikke noget med Attendo-sagen at gøre. Det er vigtigt at understrege, lyder det fra udvalgsformanden, der refererer til, at Mette Bierbaum har været sygemeldt siden starten af januar måned.

Pia Foght kan også oplyse, at der er indgået en fælles aftale mellem kommunaldirektør Holger Spangsberg og Mette Bierbaum om hendes fratrædelse, som bunder i personlige og private årsager fra Mette Bierbaums side. Ifølge udvalgsformanden er der altså ikke tale om en fyring på gråt papir, hvilket ellers har figureret andre steder.

- Hvis Mette havde været klar nu, så var hun startet, og så havde jeg glædet mig til at samarbejde med hende. Jeg har altid haft et godt og tillidsfuldt samarbejde med hende, tilføjer udvalgsformanden, der ønsker Mette Bierbaum held og lykke i fremtiden.

- Jeg er sikker på, at en kommende arbejdsgiver får en lykkelig, loyal og meget stabil medarbejder, udtaler Pia Foght.

arrow Ældreråd har peget på fejl i ældrepleje i halvandet år
19. juli 2017 kl. 03:10 Opdateret: kl. 15:48
arrow Attendo får nyt påbud: Kan miste sygeplejen
14. oktober 2017 kl. 01:01 Opdateret: kl. 01:01
Synes du, at kommunen er der for dig?