20. april 2019
En udlejer og en børnehave ligger i konflikt. Han vil have dem ud, men de vil blive. Derfor skal sagen nu afgøres i retten. Foto: Allan Nørregaard
En udlejer og en børnehave ligger i konflikt. Han vil have dem ud, men de vil blive. Derfor skal sagen nu afgøres i retten. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udlejer vil smide børnehave ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udlejer vil smide børnehave ud
Gribskov - 09. august 2018 kl. 04:06
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ingen udsigt til forsoning. Parterne står stadig stejlt overfor hinanden, når en sag om et lejemål skal afgøres i retten til efteråret.

På samme adresse på Hovedgaden i Gilleleje har der siden 1967 været børnehave, men børnehavens udlejer, Torben Krøyer, agter at smide børnehaven Ved Haven på porten, og derfor skal retten nu afgøre, hvorvidt der fortsat kan være børnehave på matriklen eller ej. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Torben Krøyer købte i 2011 grunden med henblik på at lave boliger. Børnehaven holder til på første sal og blev i den forbindelse tilbudt at rykke ned i stueetagen, hvor der er flere kvadratmeter.

Det takkede børnehaven pænt nej til, og Torben Krøyer gik i gang med sit boligprojekt. Børnehaven fik i mellemtiden ny bestyrelse, som var mere åbne overfor for at flytte ned i stuen, men der var boligplanerne for længst sat i værk.

Derfra begyndte konflikten at eskalere.

- Da jeg købte grunden, var det en halvdagsbørnehave. Det blev lavet om til en heldagsbørnehave med længere åbningstider, og det har de bare gjort uden videre. Derudover har de også fået dispensation fra kommunen til at drive vuggestue uden min accept, lyder det fra Torben Krøyer.

Hvorvidt der er blevet informeret om, at børnehaven udvidede åbningstiderne, kan den nuværende formand for børnehavens bestyrelse, Rosa Somer, ikke udtale sig om. Men selve ændringen af åbningstiderne skete helt efter bogen, forklarer hun.

- Åbningstiden skulle ændres i overensstemmelse med kommunens regler, for at vi kunne få tilskud. Udlejer synes, at der er tilbageholdt nogle oplysninger, men det kan jeg ikke tage ansvar for, der var jeg ikke formand. Jeg ville som formand have informeret om det, men jeg kan ikke udtale mig om, hvorvidt det har været gjort, siger Rosa Somer.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 9. august.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede