22. september 2019
Traktoren blev efterladt i rabatten. Foto: Karl Erik Frederiksen
gallery icon

Se billedserie

Traktoren blev efterladt i rabatten. Foto: Karl Erik Frederiksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Traktor til fare for andre trafikanter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Traktor til fare for andre trafikanter
Opdateret 17. marts 2019 kl. 15:10
Gribskov - 17. marts 2019 kl. 12:16
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En udenlandsk mand gjorde sig lørdag aften skyldig i overtrædelse af flere paragrafer i færdselsloven. Han blev ved 19-tiden observeret af op til flere rædselsslagne bilister, da kørte i en stor traktor på Kildevej i retning mod Tisvilde , skriver Frederiksborg Amts Avis mandag.

Mandens kørsel var meget slingrende, og han skiftede mellem at køre i den ene og den anden vejbane. Mellem Vingårdsvej og Holløse Bakke lykkedes det andre trafikanter at få ham til at standse. De holdt ham tilbage, mens de ventede på politiet.

Betjentene behøvede ikke at anvende alkoholmeter for at konstatere, at han havde drukket mere end rigeligt. Han blev taget med til afhøring og blodprøvetagning, der nu skal konstatere hvor mange promiller, han havde i blodet.

Inden politiet forlod stedet, kørte en bilist op i en bil, der var parkeret i vejkanten bag traktoren. Den tilhørte en af de trafikanter, der havde set hans kørsel. Der skete kun materiel skade ved denne kollision.

Politiet lod traktoren blive stående i rabatten på Kildevej. Nordsjællands Politi havde indtil i går søndag ikke kunnet få oplysninger ud af traktorføreren om, hvor han har køretøjet fra. Undersøgelserne skal nu vise, om manden, der kørte beruset i en traktor uden nummerplader, også har hjort sig skyldig i brugstyveri. Traktoren ser ny ud. Det er en Massey Ferguson model 6290.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede