15. oktober 2018
Rasmus Seebach - skal trække folk til Gilleleje. Foto: Kirsten Ellebæk
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Seebach - skal trække folk til Gilleleje. Foto: Kirsten Ellebæk
Foto: Kirsten Ellebæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To arrangører fortsæter med store koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To arrangører fortsæter med store koncerter
Gribskov - 10. november 2017 kl. 17:00
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Under fællesnavnet GilleLIVE vil Selskabet Gilleleje Strandbakker og Gillelejefestivalen fortsætte med at holde store udendørs koncerter sammen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

I år havde de to foreninger sammen arrangeret en udendørskoncert i juni med Kim Larsen og Kjukken. En del af overskuddet fra denne koncert blev ved en sammenkomst i Kulturhavn Gilleleje fredag eftermiddag givet til to tiltag for unge, som ikke tiltrækkes af traditionelle idrætstilbud.

Det ene tiltag er den kommende ungdomsklub Gasværket, som formentlig rykker ind i den gamle børnehave på Gasværksvej i Gilleleje. Pengene skal gå til at etablere udefacilliteter, som kan understøtte børnenes mulighed for leg og bevægelse i fritiden.

Gilleleje Fodboldklub er den anden modtager. Her skal pengene gå til klubbens satsning på e-sport, som forsøger at fange en gruppe, som normalt ikke kommer i idrætsklubben. De to initiativer får hvcer 15.000 kroner.

Ved overrækkelsen kunne Gillelejefestivalens primus motor Morten Ulrik Jørgensen oplyse, at Gillelejefestivalen og Bakkeselskabet vil gøre deres samarbejde mere permanent under navnet GilleLIVE. Sammen vil de to foreninger nu bestræbe sig på hvert forår eller forsommer at holde en stor koncert.

I 2018 holdes koncerten på datoen 11. maj med Rasmus Seebach som trækplaster. Her vil han givet synge sange fra det album, som ventes udsendt om få dage under navnet »Før vi mødte dig«. Billetsalget indledes mandag 13. november.

De to foreninger vil uafhængigt af disse koncerter fortsætte med hver for sig at holde Bakkefest og Gillelejefestival, oplystes det ved sammenkomsten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk