18. oktober 2019
Thok-piger i topform til sjællandsmesterskaber i weekenden.
Thok-piger i topform til sjællandsmesterskaber i weekenden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thok løb selv med medaljerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thok løb selv med medaljerne
Gribskov - 13. maj 2019 kl. 09:08
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tisvilde Hegn Orienteringsklub arrangerede sjællandsmesterskaber og løb med medaljerne - Solen skinnede, vinden var svag og temperaturen omkring 12 grader. Det var perfekt løbevejr, da Tisvilde Hegn Orienteringsklub lørdag og søndag den 11. og 12. maj arrangerede sjællandsmesterskab i orienteringsløb. Løbet foregik i Tisvilde Hegn, hvor omkring 350 løbere spurtede rundt med kort og kompas for at finde de hvide og orange poster.

Løberne fra Tisvilde Hegn orienteringsklub havde travlt på stævnepladsen, som lå et stenkast fra Tibirke Kirke. De tog tid, sendte løberne afsted i skoven, sørgede for, at al teknikken virkede, og solgte kaffe og kage, så det var kun ungdomsløberne, der nåede en tur i skoven. Til gengæld hev de hele otte medaljer hjem.

Især pigerne imponerede: Ved det individuelle langdistanceløb om søndagen vandt Ida Øbro den prestigefyldte D21 klasse, mens Agnes Nørgaard Kracht fik bronze i samme klasse. De to piger træner til deres helt store mål, som er junior-VM, der afholdes i Silkeborg og Århus i juli. Også I lørdagens stafetløb gjorde de sig bemærkede, da de sammen med klubkammeraten Iben Valery vandt guld i D21.

På langdistancebanen blev det også til guld for Lucia Holck, der er klubbens nye unge håb i klassen for piger på højst 14 år. Lucia har ikke løbet orienteringsløb i mere end et par år, og alligevel lykkedes det hende at løbe fra de mere erfarne piger i klassen.

Både Xenia Bregensøe og Iben Valery løb sig til sølvmedaljer på lang bane, og det samme gjorde Andreas Duc Jørgensen i H21. Sølv blev det også til for Lasse Falck Weber, Xenia Bregensøe og Celina Bregensøe, da de lørdag stillede op som stafethold i H20.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede