20. oktober 2020
Et nyt boligbyggeri er tættere på at blive til virkelighed, efter at der er indgået aftale med selskabet 2E Group, som skal stå for byggeriet. Selskabet køber samtidig halvdelen af "Tisvilde Ø Aps".
Et nyt boligbyggeri er tættere på at blive til virkelighed, efter at der er indgået aftale med selskabet 2E Group, som skal stå for byggeriet. Selskabet køber samtidig halvdelen af "Tisvilde Ø Aps".
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TV-kendte boligbyggere skal bygge Tisvilde Ø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV-kendte boligbyggere skal bygge Tisvilde Ø
Gribskov - 13. januar 2018 kl. 07:29

Selskabet bag boligerne i TV-programmet »Nybyggerne« skal stå for at bygge 70-80 boliger nær Vejby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Planerne om det nye boligbyggeri »Tisvilde Ø«, er rykket et skridt nærmere. Det sker efter, at selskabet 2E Group har købt sig ind i projektet.

Med købet overtager virksomheden halvdelen af ejerskabet af Tisvilde Ø Aps, og det er samtidig aftalt, at virksomheden får til opgave at bygge de kommende boliger.

Der fortæller Søren Toft-Nielsen, som står bag projektet.

- Vi har arbejdet hårdt for at finde ud af, hvem der skal bygge, og vi er super glade for aftalen med 2E Group. De er kendt for at bygge i god kvalitet og har årelang erfaring fra en lang række projekter landet over, siger han til Frederiksborg Amts Avis.

På området, der ligger i retning mod Tisvilde lige udenfor Vejby, skal der opføres et sted mellem 70 og 80 boliger i en blanding af rækkehuse og dobbelthuse. Hvordan det helt præcist skal se ud, skal parterne nu finde ud af.

- Vi sætter os ned sammen og ser på det, så vi er helt sikre på, at vi rammer rigtigt i forhold til størrelsen af boligerne inden lokalplanen bliver endelig, siger Søren Toft-Nielsen.

Den nye partner i projektet, 2E Group, er i forvejen involveret i andre byggeprojekter, og er kendt fra TV-serien »Nybyggerne« på TV2, hvor selskabet gennem virksomheden 2E Bolig leverer huse i programmet.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?