21. april 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succes ved årets sidste to DM-stævner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succes ved årets sidste to DM-stævner
Gribskov - 11. oktober 2018 kl. 12:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets sidste to DM-stævner i orientering er nu afholdt. Det var DM i nat-orientering og DM for klubhold. Natløbet foregik med tændte pandelamper i Rørvig Sandflugtsplantage, og finalestævnet i Danmarksturneringen for klubhold blev afviklet i Store Hareskov ved Værløse.

Tisvilde Hegn OK har stolte traditioner nat-orientering, og klubben blev også den klub, der scorede også flest medaljer af alle. Det blev til to guld-, fire sølv- og fem bronzemedaljer.

Guldet blev vundet af Thomas Greve Jensen i H45 og Leif E. Larsen i H65, mens sølvmedaljerne blev løbet hjem af Bente Madsen i D55, Aase Neregaard i D75, Henrik Markvardsen i H50 og Egon Neregaard i H80.

Bronzen blev sikret af Tobias Olloz i H14, Jonas Falck Weber i herrernes eliteklasse, Jesper David Jensen i H45, Keld Johnsen i H65 og Klaus Olsen i H70.

I dagens finale opnåede THOK to førstepladser, seks andenpladser, seks tredjepladser og fire fjerdepladser. Det jævnbyrdige samlede resultat understreger, at alle scorede point er vigtige, og der skal lyde et stort til lykke og tak for indsatsen til THOK's løbere.

Det var 11. gang i de sidste 12 år, at THOK deltog i DM-finalen for klubhold. I de 11 finaler har klubben opnået medaljehøst på fire guld, tre sølv og to bronze.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede