16. januar 2019
Det var i vandet ud for Vejby, at en person lørdag eftermiddag fandt en bunke tøj og efterfølgende tilkaldte politiet.

Foto: Karl Erik Frederiksen
Det var i vandet ud for Vejby, at en person lørdag eftermiddag fandt en bunke tøj og efterfølgende tilkaldte politiet. Foto: Karl Erik Frederiksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor søredning var falsk alarm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor søredning var falsk alarm
Gribskov - 20. maj 2018 kl. 10:07
Af Michael Degn
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det helt store redningsapparat inklusiv helikopter blev sat i gang lørdag eftermiddag i vandet ud for Vejby ved Nordkysten. Til al held viste det sig at være falsk alarm.

Klokken 14.49 fik Nordsjællands Politi en anmeldelse fra en mand, som på stranden ud for Kystvej 49, havde fundet en bunke tøj samt løbesko. Han havde stået i en halv time og spejdet efter en eventuel svømmer uden at have fået øje på nogen, hvilket fik ham til at kontakte politiet. Efterfølgende stod han 20 minutter længere og så efter uden at få øje på nogen, hvilket satte gang i den mulige søredning, hvor politipatruljer og helikopter fra SØK kom i aktion.

Da politipatruljerne kom til stedet var både anmelder og tøjet dog væk. Politiet går derfor ud fra, at der var taler om en løber, der følte trang til at køle sig af i vandet og efterfølgende er vendt tilbage til sit tøj, oplyser vagtchefen ved Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk