4. december 2020
Loppegården
gallery icon

Se billedserie

Foto: Foto: Anna Hjortsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor politiaktion tager ny drejning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor politiaktion tager ny drejning
Gribskov - 30. juli 2020 kl. 13:15
Af Anna Hjortsø

Opdateret klokken 14.00.

I et tweet skriver Nordsjællands Politi nu, at det har vist sig, at 'der ikke var noget om forholdet', hvor en anmeldelse i morges og formiddags foranledigede en større politiaktion rundt om Loppestalden ved krydset mellem Tisvildevej og Kildevej tæt på Holløse St.

40 minutter før meddelte Nordsjællands Politi ellers, at aktionen blev foretaget på baggrund af en anmeldelse om en mulig sædelighedsforbrydelse.

Nordsjællands Politi vil til sn.dk ikke oplyse andet, end hvad der står i deres seneste tweet - ej heller om efterforskningen er afsluttet eller ej.

Op ad formiddagen var politiet massivt til stede med to patruljevogne og flere hvide varevogne til tekniske undersøgelser. Flere politibetjente med hunde ledte efter spor på markerne rundt om Loppestalden og langs togskinnerne.

Politiet satte flere hvide flag på markerne rundt om Loppestalden, men ved endt søgning blev der 'ikke fundet noget af interesse for sagen', ifølge Nordsjællands tidligere tweet.

Politiet modtog en anmeldelse kort før klokken seks torsdag morgen, og klokken 9 satte efterforskningen en stopper for lokaltoget mellem Vejby St. og Tisvildeleje St., som genoptog kørslen senere på dagen.

arrow Læs også: Fotos og video: Tog holder stille: Politiet leder efter spor i stor aktion

På marken i baggrunden kan man se de hvide flag, som politiet har sat på markerne, der omringer Loppestalden på Tisvildevej. Foto: Anna Hjortsø

Se video fra Tisvilde her
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?