5. marts 2021
John Byrian, direktør i Kvickly, bakker sammen med bestyrelsen op om Gadekærforeningen.
John Byrian, direktør i Kvickly, bakker sammen med bestyrelsen op om Gadekærforeningen.
Foto: Camilla Nissen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Støtter lokalt: Supermarked har købt gavekort til byens butikker for 100.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støtter lokalt: Supermarked har købt gavekort til byens butikker for 100.000 kroner
Gribskov - 19. februar 2021 kl. 16:51
Af Camilla Nissen

Helsinges butikker har nu været lukket i næsten to måneder, og kan tidligst åbne igen til marts.

Derfor er de naturligvis under pres. Og Gadekærforeningen får nu en hjælpende hånd fra Kvickly i Helsinge, der gerne vil bakke op om, at man også efter coronapandemien kan handle andet end dagligvarer lokalt.

arrow Læs også: 10.000 julelys tændes i en mørk tid

- Vi har valgt at købe for 100.000 kroner gavekort fra Gadekærforeningen. Og det er meningen, at de skal bruges, når handelsstandsforeningen får lov at åbne igen. Der trækker vi så lod om gavekortene blandt kunder, og vi håber, at folk vil bruge disse gavekort i Gadekærbutikkerne. Derudover har vi valgt at donere 20.000 kroner til forskellige aktiviteter i foreningen, når de kan åbne igen, siger John Byrian, direktør i Kvickly Helsinge.

Desuden har Kvickly-kæden overordnet valgt at donere det ekstra overskud, som butikkerne har haft på non-food under nedlukningen, til lokal markedsføring af specialbutikkerne i området.

Støtte til annoncer

- Allerede inden Kvickly som kæde annoncerede, at man ville støtte op om nabo-butikker, havde vi lavet tiltaget med gavekortene. Og nu er vi også med på dette tiltag. Vi kan ikke sige præcis, hvor stort beløbet bliver, da det afhænger af, hvad vi tjener på vores non-food afdeling. Men vi vil gerne give et beløb, så alle, der ikke har haft mulighed for at holde åbent, kan annoncere gratis, så de kan vise, at de er her igen, når de åbner, siger John Byrian og fortsætter:

Der er ingen tvivl om, at de har det svært, og vi har brug for et godt og aktivt handelsliv i Helsinge, og et centrum, der er både indbydende og interessant for både borgere og turister. Det hele skal ikke bare være fødevarebutikker. Vi skal også have specialbutikker, så Helsinge er attraktiv som by, og det er både jeg selv og bestyrelsen med til at bakke op om.

Han håber, at der også er flere butikker, som har kunnet holde åbent, der har lyst til at bakke op om de butikker, som har været tvunget til at holde lukket.

Han peger på, at bestyrelsen desuden har besluttet at fordoble det beløb, som er sat af til at støtte foreningslivet, så det i år løber op på 200.000 kroner.

- Så jeg synes, at vi sætter ind på mange områder for at støtte op om både handelsliv og foreningsliv, siger John Byrian.

arrow Ny legeplads åbner ved Kvickly
25. oktober 2020 kl. 18:12 Opdateret: kl. 22:04
arrow Ny direktør i Kvickly: Jeg vil være kundens advokat
13. oktober 2020 kl. 11:21 Opdateret: kl. 13:46
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?