19. marts 2019
Det tidligere posthus i Gilleleje ombygges til at blive et sted for byens og områdets foreninger under navnet Det Gamle Posthus. Foto: Allan Nørregaard
Det tidligere posthus i Gilleleje ombygges til at blive et sted for byens og områdets foreninger under navnet Det Gamle Posthus. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Støtte til posthus der bliver folkehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støtte til posthus der bliver folkehus
Gribskov - 22. juni 2018 kl. 14:03
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det Gamle Posthus i Gilleleje har stået tomt i 10 år, men fra 1. september vil det være indrettet som »folkehus« for foreninger og mindre grupper af borgere i Gilleleje og omegn.

Fondene bag Sjællandske Medier har fundet initiativet værdigt til at modtage støtte, og de 10.000 kr. herfra falder da også på et tørt sted og er allerede øremærket til opstilling af aflåste skabe til brugerne.

- Der skal bruges mange penge for at få det her projekt op at stå, og der bliver arbejdet omtrent i døgndrift her, men så bliver resultatet også rigtig godt, kommer det med én mund fra Jette Brinch Nielsen og Annelise Lemche, der er henholdsvis formand og sekretær i foreningen Det Gamle Posthus.

Det er mindre end et år siden, at Gribskov Byråd gav grønt lys til og bevilgede 950.000 kr. til at lade byens foreninger rykke ind i det tidligere posthus på Stationsvej centralt i byen. Siden har initiatvtagerne søgt efter masser af økonomisk støtte udefra, og de er altså bl.a. blevet honoreret af fondene bag Sjællandske Medier.

Det Gamle Posthus skal efter planen være et mødested for foreninger og mindre grupper af borgere som bl.a. ældre, nybagte forældre, dagplejere og veteraner. Her kan holdes søndagscaféer og fælles madlavningsaftener. Huset kan også være mødested for bibliotekets grupper som strikkecaféer, sprogcaféer og litteraturkredse, og det kan også være stedet for mindre koncerter og viseeftermiddage.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede