9. juli 2020
Gribskov Kommune forsøger at komme kritik fra private leverandører i møde, men hvis ingen søger om godkendelse til at levere hjemmepleje, må der oprettes kommunal enhed. Foto: Allan Nørregaard.
Gribskov Kommune forsøger at komme kritik fra private leverandører i møde, men hvis ingen søger om godkendelse til at levere hjemmepleje, må der oprettes kommunal enhed. Foto: Allan Nørregaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stadig nej fra store plejeleverandører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stadig nej fra store plejeleverandører
Gribskov - 13. juni 2019 kl. 04:10
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom priserne for at drive hjemmepleje i Gribskov fra 1. december nu sættes op, bliver det stadig et nej tak fra de store plejeleverandører Attendo og Altiden. Byrådet besluttede på et ekstraordinært møde tirsdag at forhøje den samlede pris for hjemmeplejedrift fra 85,5 til 90,5 millioner kroner, som reaktion på, at flere firmaer afviste at byde ind. Men det får ikke Altiden til at ændre et nej til et ja.

arrow Læs også: FOA: Discount-politikken fejlede

- Vi vurderer, at det bliver vanskeligt at levere kvalitativt tilfredsstillende inden for den økonomiske ramme, hvorfor vi ikke søger om godkendelse, lyder det fra direktør i Altiden, Miriam Toft.

Direktør i Attendo Danmark, Søren Andersen, meddeler også, at han har svært ved at forestille sig, at Attendo skulle ændre sit nej til ja.

Virksomhederne har frem til 16. juni til at søge om godkendelse. Hvis ingen søger, vil kommunen oprette en kommunal enhed.

- Vi har nået grænsen for, hvad vi kan gøre for at få en privat ordning nu. Derfor vil næste skridt være, at vi selv etablerer en kommunal hjemmepleje, siger formand for Ældre, Social og Sundhedsudvalget, Birgit Roswall.

Gribskov 2. sektion side xx

arrow Gribskov laver egen hjemmepleje
21. juni 2019 kl. 08:20 Opdateret: kl. 08:20
arrow Tre vil godkendes til hjemmepleje
17. juni 2019 kl. 12:52 Opdateret: kl. 12:52
arrow Ny kritik af pleje til dumpingpris
14. juni 2019 kl. 10:40 Opdateret: kl. 10:42
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?