14. december 2017
Borgmester Kim Valentin (V) (tv) var sammen med Birgit Roswall (V) (th) til stede under innovationsminister Sophie Løhdes (V) besøg i Helsinge. Foto: Hanne Guldberg Mikkelsen
Borgmester Kim Valentin (V) (tv) var sammen med Birgit Roswall (V) (th) til stede under innovationsminister Sophie Løhdes (V) besøg i Helsinge. Foto: Hanne Guldberg Mikkelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spørgelysten minister på besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spørgelysten minister på besøg
Opdateret 07. august 2017 kl. 15:16
Gribskov - 07. august 2017 kl. 15:14
Af Sabine Lai Ovesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sophie Løhde (V), innovationsminister, var mandag eftermiddag på besøg i Helsinge.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Her besøgte hun først plejecentret Helsingegården, hvor hun hørte om de nye elektroniske oversigtstavler, som medarbejderne benytter til at skabe et bedre overblik over borgerne og deres behov.

Ministeren blev vist rundt af flere ansatte på Helsingegården, hvor turen endte i palmehaven, hvor ministeren havde mange spørgsmål til de ansatte omkring bedre brug af deres tid, dokumentering og idéer til løsninger for at skabe mere plads til de varme hænder.

- Der sker i høj grad et skifte i ældreplejen i disse år, fordi der er flere borgere, der er mere plejekrævende, fordi man kommer hurtigere ud fra sygehuset, og det stiller nogle skærpede krav til det sundhedsfaglige niveau på vores plejehjem rundt om i landet, og derved også hvilke faglige kompetencer medarbejderne har. Og der tror jeg, at det her er et godt eksempel på, hvordan vi kan arbejde målrettet med dokumentation og også fokusere på kun at lave den dokumentation, der vitterligt er behov for i forhold til at rette fokus på kerneopgaven, fortæller Sophie Løhde efter besøget.

Sophie Løhde besøgte derefter jobcentret i Helsinge, hvor hun hørte om kommunens Velfærdsudviklingsprogram, hvor kommunen arbejder på at give udsatte borgere en mere sammenhængede service, hvis de har brug for flere faggrupper.

Før besøget i Helsinge var ministeren i Helsingør, og efter Helsinge besøgte hun Hillerød.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk