11. juli 2020
Jesper Behrensdorff huggede snoren over med en økse, og så var den ny bålhytte indviet.
gallery icon

Se billedserie

Jesper Behrensdorff huggede snoren over med en økse, og så var den ny bålhytte indviet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spejdere fejrede ny bålhytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spejdere fejrede ny bålhytte
Gribskov - 19. august 2019 kl. 11:52
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På trods af lidt fugtigt vejr var mere end 80 mennesker mødt op i weekenden for at fejre indvielsen af bålhytte og spejderhytte hos KFUM-Spejderne i Græsted, oplyser spejderne selv. Første taler var Jesper Behrensdorff (K) fra Gribskov Kommunes Udvalg for Kultur, Erhverv og Oplevelsesøkonomi. Da han havde hugget snoren over ind til bålhytten med en økse, tændte han et bål i hytten. Da alle var samlet inde i bålhytten, talte Græsted gruppens bestyrelsesformand, Peter Samuelsen, om gruppens historie og takkede lederne for deres store arbejde med børnene.

Der var også taler fra tidligere gruppeleder Knud Lottrup, Hjortedistrikts chef Lars Dybdahl og menighedsrådsformand Britta Jensen. Alle ønskede KFUM-Spejderne i Græsted tillykke med deres nye rammer.

Herefter var der kage og kaffe i Skrænten, der er navnet på den hytte, som KFUM-Spejderne har overtaget fra FDF'erne i Græsted. Der var mulighed for at lave snobrød, brænde træperler, prøve en spejder forhindringsbane, de voksne kunne prøve at kaste med økse, og der var mulighed for at klatre 15 meter op i et træ.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?