15. oktober 2021
Tirsdag eftermiddag blev den nye toiletbygning på Græsted Torv indviet. Foto: Gribskov Kommune
gallery icon

Se billedserie

Tirsdag eftermiddag blev den nye toiletbygning på Græsted Torv indviet. Foto: Gribskov Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snoren er klippet over: Nyt toilet er klar til brug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snoren er klippet over: Nyt toilet er klar til brug
Gribskov - 17. juni 2021 kl. 15:40
Af Anna Hjortsø

Ved torvet i Græsted er der nu kommet en splinterny offentlig toiletbygning. Den blev indviet tirsdag eftermiddag, og toilettet er det første af i alt to planlagte i Græsted.

arrow Læs også: Debat: Hvor blev "Handl lokalt" af?

- Vi er glade for og stolte af, at de bliver prioriteret, for det viser, at vi er en kommune, der prioriterer borgere, gæster og turister. Placeringen er god her i Græsted, for Græsted er en by med mange arrangementer, lød det fra formand Pernille Søndergaard (Nyt Gribskov) under indvielsen.

Toilettet er handicapvenligt indrettet, og der er et toilet til henholdsvis damer og herrer. Det er også isoleret og bliver opvarmet om vinteren - og det kan derfor bruges hele året, oplyser kommunen, som står for drift, vedligeholdelse og rengøring af toiletbygningen.

Og hvis nogen skulle få den idé at begå hærværk under et toiletbesøg, kan de godt tro om igen: Både kumme og vask er af stål, ligeledes er der stål på væggene. Der er også etableret en lystunnel på taget, så der kommer lys ind i bygningen.

Udover at der er endnu et offentligt toilet på vej til Græsted, nemlig i Folkeparken, kommer der også et i Helsinge til efteråret i gågaden. Ellers er de fleste offentlige toiletter i Gribskov placeret tæt på strandene.

Beslutningen om de tre offentlige toiletter blev truffet af byrådet tilbage i oktober 2010, oplyser kommunen. AH

Rejser du til udlandet i år?