22. juni 2021
Der er nu konstateret smittetilfælde på tre forskellige skoler i Gribskov Kommune. Foto: Jens Wollesen.
Der er nu konstateret smittetilfælde på tre forskellige skoler i Gribskov Kommune. Foto: Jens Wollesen.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sendt hjem til test: Flere skoler ramt af smitte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sendt hjem til test: Flere skoler ramt af smitte
Gribskov - 06. maj 2021 kl. 14:19
Af Camilla Nissen

Efter en længere periode uden smitte på Gribskovs folkeskoler, er der i denne uge registreret smittetilfælde på tre forskellige skoler.

I tirsdags blev fire elever således testet positiv for coronavirus på Nordstjerneskolen. Det drejer sig om en elev fra indskolingen, to elever fra mellemtrinnet og én elev fra udskolingen. De berørte elever, klasser og medarbejdere er orienteret og de nære kontakter er sendt hjem til test.

Også på Gribskolen er der konstateret smitte, da en elev på 9. årgang på Gribskolen torsdag blev testet positiv for covid-19, oplyser Gribskov Kommune på sin hjemmeside. Også her er de nære kontakter sendt hjem til test, som retningslinjerne foreskriver.

Derudover blev en medarbejder i indskolingen på Bjørnehøjskolen testet positiv for coronavirus i tirsdags. Her blev de elever, der er nære kontakter, ligeledes sendt hjem med henblik på at blive testet.

Udover smittetilfælde på de nævnte skoler, er en medarbejder i Brumbassen i Blistrup i isolation på grund af smitte. En stue med de berørtele børn og medarbejdere er hjemsendt til test efter retningslinjerne

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?