20. november 2017
Både store og små gymnaster var på gulvet i Helsingehallerne i løbet af lørdagen. Foto: Allan Nørregaard.
gallery icon

Se billedserie

Både store og små gymnaster var på gulvet i Helsingehallerne i løbet af lørdagen. Foto: Allan Nørregaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Glade gymnaster på gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Glade gymnaster på gulvet
Gribskov - 19. marts 2017 kl. 10:48
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var masser af saltomortaler, kolbøtter, flik-flak og synkrone bevægelser i Helsingehallerne lørdag, da en stor del af GymHelsinges i alt knap 1500 gymnaster skulle vise, hvad de dur til ved årets hjemmeopvisning. Og rigtig mange forældre, bedsteforældre, søskende og andre interesserede var mødt op for at heppe på gymnasterne - så mange, at der var lang kø ved indgangen og rift om parkeringspladserne. Årets gymnastikopvisning var den første, efter den nye springhal er blevet bygget og taget i brug, hvilket har medført en stigning på cirka 200 nye medlemmer. Og det gik ikke ubemærket forbi i åbningstalen fra borgmester Kim Valentin (V), som han holdt, da indmarchen var overstået til taktfaste klapsalver.

- Det er en fornøjelse at stå her i år ét efter springhallen. Den her store gruppe af gymnaster var også på besøg i Kultursalen i sidste uge, og GymHelsinge var den forening, der havde fået suverænt flest præmier i løbet af året. Det er noget, der også bemærkes politisk, så bliv endelig ved med det. Det handler i højeste grad om sammenhold, som man er gode til i foreninger. Nu har GymHelsinge små 1500 medlemmer, og det er fantastisk, at det kan samle så mange mennesker. Det er kun fordi, der er mange frivillige med til at løfte det, sagde Kim Valentin.

Herefter tog formand for GymHelsinges bestyrelse, Anja Kühl, ordet og fortalte, at foreningen er blevet kåret som årets forening i Gribskov Kommune.

- Det er vi super stolte af. Det skyldes blandt andet nye tiltag som åben springhal og vores gymnastikcamps, sagde hun og løftede sløret for, at foreningen nu også åbner en juniorklub, hvor børn i 3.-6. klasse kan komme i springcenteret efter skole og være sammen med kammerater og andre børn.

Gymnastikopvisningen fortsatte hele lørdagen, med 24 forskellige hold på gulvet samt gæsteopvisning fra Vejstrup Efterskole. Opvisningen blev rundet af med uddeling af pokaler, årsmærker og gaver.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk