24. november 2017
Folk stod tæt på pladsen, da Gulddreng optrådte lørdag aften.
gallery icon

Se billedserie

Folk stod tæt på pladsen, da Gulddreng optrådte lørdag aften.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Bedste bakkefest i mands minde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Bedste bakkefest i mands minde
Gribskov - 09. juli 2017 kl. 17:15
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Satsningen på et stort musikprogram ved Bakkefesten i Gilleleje gav bonus. Det væltede ind med gæster til årets bakkefest, og de skabte stor omsætning i barer og boder, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hele området omkring Gilleleje Hallen var sort af mennesker både fredag og lørdag aften, og søndag var såvel antallet af besøgende som omsætningen større end ved de fleste andre bakkefester »i nyere tid«.

- Det er den bedste fest i de ti år, jeg har været med til at arrangere den. Vi skal helt tilbage til 1992 for at finde en fest, som har tiltrukket så mange mennesker, og som har givet så stort et overskud, siger formanden for Selskabet Gilleleje Strandbakker, som nu har arrangeret bakkefester i Gilleleje i 99 år med det formål at få penge til at købe privatejet strandarealer fri til glæde for offentligheden.

Fredag blev der solgt 3300 billetter, og lørdag nåede tallet op på 4860.

- Både fredag og lørdag solgte festen over 1000 liter øl mere end normalt, og det er ølsalget, som vi skal leve af, siger formanden Kurt Larsen.

Der var også mange mennesker søndag, hvor festen indbød til det traditionelle gratis sildebord, hvor John Mogensen Showband - med Jesper Søgaard fra Gilleleje Revyen som John Mogensen - sørgede for at holde stemningen oppe. På buffetbordene stod i år udelukkende lokale sild - doneret og tilberedt af Fiskernes Filletfabrik og Fiskernes Deli. Salget i baren af øl og kyllinger viste også, at de ikke manglede væske at svømme i, skriver Frederiksborg Amts Avis mandag, hvor der kan læses mere om festen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk