1. oktober 2020
Holly Jean Dorger, hoveddanser på den kongelige danske ballet, deltog i indvielsen af den ny balletskole i Gilleleje. Foto: Jan F. Stephan.
gallery icon

Se billedserie

Holly Jean Dorger, hoveddanser på den kongelige danske ballet, deltog i indvielsen af den ny balletskole i Gilleleje. Foto: Jan F. Stephan.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Balletmester og borgmester åbnede ny balletskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Balletmester og borgmester åbnede ny balletskole
Gribskov - 10. august 2020 kl. 14:19
Af Camilla Nissen

Julie Valentin, der er tidligere kongelig balletdanser, kan nu også kalde sig indehaver af Nordkystens Balletskole i Gilleleje. Søndag blev skolen åbnet af kongelig balletmester Nikolaj Hübbe og borgmester Anders Gerner Frost, der begge gav skolen fine ord med på vejen. Mens borgmesteren kan glæde sig over at få klassisk ballet til Gribskov Kommune, var Nikolaj Hübbe tilsvarende begejstret for, at balletten bliver sat på landkortet.

- Så jeg er helt overvældet. Det er virkelig dejligt at nå dertil, hvor det hele er færdigt, siger Julie Valentin, der blandt andet har haft travlt med at ordne gulve og vægge og sætte spejle op for at gøre klar til balletskolen i sine lokaler ved Kulturhavn Gilleleje.

Og det var ikke kun Nikolaj Hübbe, der spredte stemning af kongelig ballet. Også hoveddanser på den kongelig danske ballet, den amerikanske balletdanser Holly Jean Dorger, deltog i indvielsen og dansede Sukkerfeens solo fra balletten Nødeknækkeren.

- Hun tog sig tid til at hilse på børnene, der alle skal være elever på balletskolen, siger Julie Valentin.

Julie Valentin stammer fra Amager, men har det seneste halvandet år boet i Smidstrup med sin mand Carl, der er kunstner, og sine børn på fire og seks år.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?