19. oktober 2018
Hyrdinden og Skorstensfejeren - kan nydes af både børn og voksne. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Hyrdinden og Skorstensfejeren - kan nydes af både børn og voksne. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: 26 unge gør klar til at gå på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: 26 unge gør klar til at gå på scenen
Gribskov - 12. november 2017 kl. 14:03
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kan endnu nås at se Ramløse Scenens børn- og ungeafdelings opførelse af H. C. Andersens eventyr Hyrdinden og Skorstensferen. De var fuldt hus til premieren, men det er stadig muligt at sikre sig billet til de sidste forestillinger, der spilles kommende lørdag og søndag - begge dage 16:00.

26 børn og unge i alderen 12-18 år er med i forestillingen, som de begyndte at øve på umiddelbart efter sommerferien. 10 af dem har aldrig før været med i en forestilling, mens resten har været med i flere. En enkelt har været med i syv forestillinger.

De fire musikere i teaterorkesteret har også været med mange gange - og de har faktisk overskredet aldersgrænsen på 18 år for at være med i børn- og ungeafdelingens forestillinger, siger stykkets instruktør Annette Witt Carlsen til Frederiksborg Amts Avis.

- Halvdelen af dem er også aktive i Helsinge Ungdomscenters dramaafdeling. Der er altid mange, som vil være til at spille. Udfordringen for os er blandt andet, at vi hvert år skal finde et stykke, hvor der kan være mange medvirkende.

- Det er så heldigt, at ungdomscenteret begynder at indøve næste års musical, når vi er færdige med vores forestilling, som vi altid spiller i november. På den måde supplerer de to tilbud hinanden godt. Hos os kan de spille teater og musicals, der kan nydes af både børn og voksne, og i ungdomscenteret kan de være med i forestillinger, som henvender sig mere til unge og voksne, siger Annette Witt Carlsen.

Der er billetsalg til de to sidste forestillinger via Ramløse Scenens hjemmeside www.ramloesescenen.dk. Billetprisen er 110 kroner for voksne og 60 for børn under 13.

Klik på »Se billedserie« og se fotograf Kenn Thomsens billeder af de unge, der forbereder sig til en af weekendens forestillinger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk