17. januar 2019
Fra TTG deltog blandt andet Winnie Tangaas 15-årige datter og mand(tv) og Inger Hansen (med nr. 118).	  Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Fra TTG deltog blandt andet Winnie Tangaas 15-årige datter og mand(tv) og Inger Hansen (med nr. 118). Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: 130 svedte til Græsted Løbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: 130 svedte til Græsted Løbet
Gribskov - 26. maj 2018 kl. 13:38
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det virkede næsten unødvendigt i den allerede varme formiddagssol, at deltagerne til Græsted Løbet - det syvende af slagsen - under kyndig vejledning lavede opvarmning. Men musklerne skulle være andet end solvarme, og derfor blev der både lavet høje knæløftninger og sving med armene i Folkeparken i Græsted, hvor løbet blev sat i gang kl. 10.00.

- Tidligere var det Græsted Løbefællesskab som stod for det, men de ville ikke mere, så vi overtog det her lokale projekt, som vi prøver at gøre til en lille byfest, sagde Jacob Søgaard Andersen, projektleder på Græsted Løbet for Græsted Rotaryklub, som for anden gang står for løbet.

Omkring 130 løbere var stillet til start for at tilbagelægge fortove, stier og bakker i Græsted. De var fordelt med flest løbere på den 5 kilometer lange rute, mens lidt færre havde mod på ruten, der var dobbelt så lang. Det er nyt, at løbet også har en 10 kilometer rute, som blandt andet går forbi Søborg Sø.

På tilmeldingshjemmesiden kalder Græsted Løbet sig »Nordsjællands mest hygsomme motionsløb«.

- Det er vigtigt, at det er hyggeligt. Vi er heller ikke så strømlinede. Der er for eksempel ingen startpistol, så i stedet tæller vi allesammen ned sammen, sagde Jacob Søgaard Andersen.

Han heppede ivrigt, da deltagerne første gang kom forbi målområdet på deres rute.

En løber var på bare tæer, en far måtte erkende, at sønnen var ved at løbe fra ham, og så var der dem med løbevogne og selvlysende gule veste. Det er Team Tvilling Gribskov(TTG). De stiller til Græsted Løbet med otte vogne og 11 løbere.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis i weekenden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk