17. juni 2021
Glimt holder markedsdag 12. juni. Pressefoto
Glimt holder markedsdag 12. juni. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er der markedsdag i Glimt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er der markedsdag i Glimt
Gribskov - 11. juni 2021 kl. 15:19

Efter en lang vintersæson og et koldt forår med corona-nedlukning, kan vi åbne mere og mere. Det fejres i Glimt med en markedsdag med mange tilbud for både voksne og børn lørdag 12. juni klokken 10.30 til 15.00.

For børnene er der blandt andet et legehjørne med fiskedam, flødebollemaskine, popcorn, is, gratis hoppeborg med mere. Trænger man til frokost eller en forfriskning, kan man besøge caféen, hvor der blandt andet er pølser på grillen og kage til kaffen.

Der er også mulighed for at købe ting med hjem fra boderne med kolonialvarer, planter, krea-ting og bøger. Derudover er der en minitombola med gevinst hver gang, og der kan selvfølgelig ikke være en markedsdag uden et loppemarked.

På scenen vil der i løbet af dagen være forskellige indslag. Kl. 11.00 og 14.00 synger og spiller Inger Merete Tuxen for på 4-5 sange fra Højskolesangbogen. Kl. 11.30 og 13.00 fortæller Stella Skov om projektet School of Stars. Overskuddet fra dagen går dels til dette projekt og dels til Glimts arbejde. Endelig er der udstilling af kunstmaler Geert Ahrends. Jk

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?