12. april 2021
Danmarks Naturfredningsforening har affaldsindsamling 17. og 18. april i Gribskov. Pressefoto
Danmarks Naturfredningsforening har affaldsindsamling 17. og 18. april i Gribskov. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er der hovedrengøring af naturen i Gribskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er der hovedrengøring af naturen i Gribskov
Gribskov - 04. april 2021 kl. 06:48

Danmarks Naturfredningsforening har affaldsindsamling i Gribskovs natur i weekenden 17. april og 18. apri.

"Her drager rigtig mange danskere ud i naturen for at samle det affald ind, som nogle i tankeløshed har smidt fra sig i naturen. Ofte er der tale om ressourcer, der kan genanvendes eller forbrændes, og nogle gange er der tale om farligt eller giftigt affald, der ikke hører hjemme naturen. Kom med ud på en lokal affaldsindsamling på et af de foreløbig ni steder i Gribskov, hvor beboere har organiseret en lokal indsamling," skriver DN i en pressemeddelelse. Man kan også lave sin egen indsamling sammen med naboer, familie og venner. Danmarks Naturfredningsforening (DN) i Gribskov er klar til at hjælpe dig med at få en indsamling på benene.

"Med Gribskov Kommunes forvaltnings hjælp kan vi hjælpe dig med plastposer, handsker, gribetænger og advarselsveste, og vi kan også støtte med indsamlernes forplejning. Tag kontakt til affaldsindsamlingskoordinator i Gribskov Jens Prom på mail jens.prom@gmail.com eller send en sms på 29458861, så hurtigt som muligt, så vi kan nå at sende besked og hjælpe jer," skriver DN i deres pressemeddelelse.

En anden mulighed er at gå ind på DN's hjemmeside dn.dk/affaldsindsamlingen og find en lokal affaldsindsamling, som du vil slutte dig til. I Gribskov er der indsamlinger i Annisse, Græsted, Gilleleje, Rågeleje, Esbønderup-Esrum, Helsinge og Søborg, som du kan finde beskrevet på dn.dk på affaldshjemmesiden. Corona-vejledningerne følges, og DN kan hjælpe dig med at få hentet affaldet og skaffe indsamlingsudstyr.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?