4. august 2021
Begge indbrud er sket mandag eftermiddag. Foto: Kenn Thomsen
Begge indbrud er sket mandag eftermiddag. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ruder smadret: Biler brudt ind i ved højlys dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ruder smadret: Biler brudt ind i ved højlys dag
Gribskov - 20. juli 2021 kl. 11:19

To biler blev mandag eftermiddag ramt af indbrud i Tisvildeleje.

Klokken 16.57 blev det anmeldt, at bagerste venstre rude var blevet knust i en personbil, der havde holdt parkeret på Tisvilde Bygade, hvorefter der var blevet stjålet en taske fra bilen.

Et vidne havde henvendt sig til den forurettede i sagen og fortalt, at hun havde set to mænd i en personbil af mærket Kia sværme om forurettedes bil omkring klokken 16.45, som muligvis havde noget med tyveriet at gøre.

Ifølge Nordsjællands Politi kan det ikke afvises, at samme Kia personbil, også har været involveret i mistænkelige hændelser i Liseleje tidligere på dagen.

I Liseleje blev det anmeldt, at to mænd kørte rundt i en personbil af mærket Kia på P-pladsen ved Liseleje Strand og kiggede mistænkeligt på øvrige køretøjer. De standsede blandt andet ved et Mobilehome, hvor den ene mand steg ud og lod som om, han skulle tisse, imens den anden gik hen og rodede ved Mobilehomet. Da de to mænd følte sig opdaget, kørte de dog hastigt fra stedet, skriver Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Også klokken 21.15 blev det anmeldt, at der havde været tyveri fra personbil fra en bil, der havde holdt parkeret på p-pladsen ved stranden i Tisvildeleje imellem klokken 15.00 og 17.45. Den ene rude ved bagsædet var blevet knust, hvorefter der blandt andet var blevet stjålet to rammer med energidrik, en bærbar pc samt nogle billetter til Sommersol.

De to mænd i Kia'en beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 35-40 år gammel, 185 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, skaldet.

B: Mand, dansk af udseende, 30-35 år gammel, muskuløs af bygning, hvid i huden, med lysebrunt fuldskæg.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?