13. juli 2020
Godt begyndt er halvt fuldendt. Gravearbejdet til en ny Rema 1000 i Helsinge er netop gået i gang. Den åbner den 26. marts næste år. Foto: Joachim Christensen
gallery icon

Se billedserie

Godt begyndt er halvt fuldendt. Gravearbejdet til en ny Rema 1000 i Helsinge er netop gået i gang. Den åbner den 26. marts næste år. Foto: Joachim Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rema 1000 åbner til marts

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rema 1000 åbner til marts
Gribskov - 15. oktober 2019 kl. 03:46
Af Joachim Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gravearbejdet til en Rema 1000 i Helsinge er endelig gået i gang efter et langt tilløb. Dagligvarebutikken når ikke at slå dørene op i 2019 som håbet - det bliver i stedet til foråret.

- Der har været mange tidsplaner tidligere, men vi åbner torsdag den 26. marts, siger Jan Poulsen, direktør i Rema Butiksudvikling.

Det er to et halvt år siden, butikken første gang offentligt luftede planerne.

Rema 1000s snarlige ankomst i Helsinge er den foreløbige kulmination på en supermarkedskabale i byen, der har set Super Best og Irma lukke og slukke. Siden er Netto flyttet og har fået nyt look, mens Super Bests gamle bygning er blevet revet ned for at gøre plads til parkeringpladser tættere på gågaden.

Rema-direktør Jan Poulsen forklarer, at bygningen slet ikke var interessant for dem at overtage.

- Den lå ikke godt nok, og den vendte forkert i forhold til parkeringspladserne. Nu bliver parkeringen som en hestesko. Det er bedre for gågaden, og det, vi får, bliver også godt. Vi føler, folk i byen er glade for det, siger han.

Købmand skal knokle
Kommer man for tiden kørende ad Rådhusvej, så har man udsigt til massevis af gule hegn, håndværkere og gravemaskiner.

Samtidig med Rema 1000-byggeriet bag Netto er der gang i brolægning og facaderenovering ved den tidligere Super Best-bygning.

På efterårsferiens første dag sendte mange handlende lange blikke mod de arbejdende håndværkere. Flere har savnet endnu et supermarked i bymidten og en generel forskønnelse af området.

For Rema-direktør Jan Poulsen slutter det hårde arbejde dog langtfra, når butikken står klar i marts.

- Vi ved udmærket, der er dygtige konkurrenter i Helsinge. Vi skal knokle, og købmanden skal gøre sit allerbedste, men vi er meget fortrøstningsfulde, siger han.

Det er endnu ikke afgjort, hvem der bliver den nye købmand i den kommende Rema 1000 i Helsinge.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?