17. maj 2021
Sisse Krøll Willemoes. Foto: Jeppe Jul Garnak
gallery icon

Se billedserie

Sisse Krøll Willemoes. Foto: Jeppe Jul Garnak
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiker udtræder af byråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiker udtræder af byråd
Opdateret 04. december 2019 kl. 17:15
Gribskov - 04. december 2019 kl. 17:06
Af Karl Erik Frederiksen

Et af partiet Nytgribskovs byrådsmedlemmer, Sisse Krøll Willemoes, udtræder nu permanent af Gribskov byråd.

Hun har haft orlov fra byrådsarbejdet i nu tre måneder. På byrådsmødet på tirsdag skal medlemmerne godkende, at hun udtræder permanent. Hun vil blive erstattet af partiets 1. suppleant Tonny Nalepa Jensen, som også har vikarieret for hende i orlovsperioden.

- Jeg søgte orlov på grund af mit arbejde, hvor jeg efter en sammenlægning af flere afdelinger har fået større ansvarsområde og flere arbejdsopgaver, siger Sisse Krøll Willemoes, der er afdelingsleder i Frederikssund Kommunes afdeling Børn og Skole.

- Da der ikke er udsigt til, at det ændrer sig, søger jeg om at udtræde permanent. Jeg må erkende, at jeg ikke kan få balance i min tilværelse, hvis jeg både skal sidde i byrådet og være afdelingsleder. Jeg vil ikke kunne varetage hverken mine politiskehverv eller passe mit arbejde 100 procent, hvis jeg fortsætter i byrådet, siger hun.

- Jeg fortsætter nu som menigt medlem af Nytgribskov, siger hun.

Sisse Krøll Willemoes er 46 år, gift og mor til tre. Hun blev indvalgt i byrådet i 2013 med 180 personlige stemmer. I første valgperiode blev hun i en periode formand for fagudvalget Børn og Familie. Ved valget i 2017 kom hun ind med 296 personlige stemmer. Hun har i denne periode været næstformand i udvalget Børn, Idræt, Familie. I udvalget overtages hendes plads af Morten Klitgaard, Nytgribskov.

Tonny Nalepa Jensen er blandt andet kendt som et aktivt medlem af spejdertroppen Holbo Gruppen. Han er ansat som Globalkey account manager i Thors-Design. Ved valget i 2017 fik han 93 personlige stemmer.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?