19. maj 2019
Med spade og hund bliver jorden omkring indkørslen til gården på undersøgt. Foto: Karl Erik Frederiksen
gallery icon

Se billedserie

Med spade og hund bliver jorden omkring indkørslen til gården på undersøgt. Foto: Karl Erik Frederiksen
Foto: Karl Erik Frederiksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politijagt efter død mand og narko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politijagt efter død mand og narko
Gribskov - 19. oktober 2018 kl. 14:16
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring 20 politifolk en halv snes politihunde bistået af folk fra politihjemmeværnet gik fredag morgen i gang med at undersøge nogle af bygningerne, indkørslerne, grunden og de nærmeste marker til en gård på Løgelandsvej i Helsinge, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: DNA-spor efter forsvundet fundet ved gård

Vejen fører fra Helsingørvej og ind i Valby Hegn, men det store opbud af politifolk koncentrerede sig om at undersøge arealerne tættest på gården. Flere af politifolkene var bevæbnet med spader, og nogle af politihundene var specialtrænede til at kunne opsnuse narko.

De mange politifolk blev ledet af politikommissær Henrik Gunst. Han ønsker over for Frederiksborg Amts Avis kun at bekræfte, at eftersøgningen har sammenhæng med en sag, hvor en 49-årig mand torsdag eftermiddag blev varetægtsfængslet i et grundlovsforhør som sigtet for at have dræbt den 52-årige Lars Halvor Hermansen fra Birkerød.

Den 49-årige mand er sigtet for drab og for at være i besiddelse af et større parti narko med henblik på overdragelse til et større antal mennesker. Han blev varetægtsfængslet i 14 dage i henhold til en paragraf i retsplejeloven, der giver mulig for fængsling, når der »efter sagens omstændigheder er bestemte grunde til at antage, at sigtede vil vanskeliggøre forfølgningen i sagen, navnlig ved at fjerne spor eller advare eller påvirke andre.«

Henrik Gunst ønsker ikke at oplyse, hvorfor man mener, at den 52-årige er dræbt, og hvorfor man har iværksat en stor eftersøgning på i Helsinge netop på den adresse.

Gården ejes af dyrlæge Jens Bruun, Helsinge Hestehospital. Ejeren bor ikke selv på gården, men har delt ejendommen op i fire lejemål.

- Jeg var ikke orienteret om, at de ville møde op, og jeg kan slet ikke forstå baggrunden. Jeg kunne dog forstå på politiet, at de undersøger noget i forbindelse med sagen om den 52-årige mand fra Birkerød. Jeg har svært ved at tro, at nogle af de mennesker, der bor eller kommer her, kan sættes i forbindelse med så alvorlige forbrydelser, som man formoder er sket, siger Jens Bruun til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Politiet leder fortsat efter lig i mulig drabssag
20. oktober 2018 kl. 11:01 Opdateret: kl. 11:02
arrow 49-årig anholdt og sigtet for manddrab
18. oktober 2018 kl. 12:14 Opdateret: kl. 12:26

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede