13. december 2019
Lad bil og cykel stå, hvis du har drukket for meget ved Musik i Lejet, lyder opfordringen fra politiet. Foto: Camilla Nissen.
Lad bil og cykel stå, hvis du har drukket for meget ved Musik i Lejet, lyder opfordringen fra politiet. Foto: Camilla Nissen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi holder øje med cyklister i Lejet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi holder øje med cyklister i Lejet
Gribskov - 19. juli 2019 kl. 16:14
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skal du til musikfestivalen Musik i Lejet i denne weekend, eller kender du nogen, der skal? Så er det nok meget godt at vide, at vi blandt andet har fokus på fulde cyklister, cykler uden lys på samt cykler med mere end én person på. Sådan skriver Nordsjællands Politi på twitter, efter de torsdag aften så en masse festivalgæster slingre ned ad Hovedgaden på cykel i beruset tilstand og var til fare for sig selv og andre.

- På grund af torsdagens observationer har vi resten af weekenden derfor også fokus på cyklisterne i Tisvildeleje, hvor vi blandt andet vil vurdere, om cyklisterne har fået for meget alkohol inden for vesten. Derudover kigger vi også på, om cyklerne har lys på, og hvor mange personer, der sidder på cyklen. Hint: Der må kun sidde én. Ja, medmindre det er en tandemcykel.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke retter fokus på cyklisterne for vores og bødekassens skyld, men derimod for cyklisternes egen og alle de andre trafikanters skyld, lyder det fra ordensmagten.

Også flere bilister var ude at køre med alkohol i blodet. En 23-årig kvinde fra Valby blev således standset på Godhavnsvej klokken 04.00, og en 18-årig mand fra København blev klokken 04.25 standset på Toftevej. De fik begge taget en blodprøve, som skal fastlægge deres nøjagtige promille. Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aftaler, hvem der skal køre hjem, inden promillen når op over det tilladte, eller finder en anden måde at komme hjem på.