18. november 2018
Arne Würgler -spiller og synger i Kulturhavn Gilleleje.
Arne Würgler -spiller og synger i Kulturhavn Gilleleje.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Peptalk med en musikalsk rebel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peptalk med en musikalsk rebel
Gribskov - 15. oktober 2018 kl. 10:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Røde Wilfreds »far« Arne Würgler, som i november sidste år stillede op for Enhedslistgen ved byrådsvalget i Gribskov, gæster onsdag 14. oktober 20:00 Kulturhavn Gilleleje, hvor han vil fortælle og synge om dengang, han og mange andre drømte om at lave verden om. Som ung forelskede Arne Würgler sig i de gamle danske sange og svor altid at synge på dansk. Der vil blive rig lejlighed til nostalgisk genopfriskning af tidens vigtige sange fra vor fælles historie fra 60´ernes og 70´ernes oprør med pandebånd, kollektiver og fri kærlighed, EF afstemning, store demonstrationer, krig, krise og klassekamp.

»Det begynder med hinanden« bliver en musikalsk peptalk med masser af musik og humor, hvor der lægges vægt på publikums aktive medvirken.

Arne Würgler, der bor i Dronningmølle, var oprindelig bassist i datiden førende beat- og rockgrupper Burnin Red Ivanhoe, Pan og Blast Furnace. Senere indledte han et årelangt samarbejde med sangeren Benny Holst. Würgler er nok den, der har spillet allerflest gange foran Christiansborg slot, og han fik i sin tid sine sange bandlyst i DR af politikeren Erhard Jacobsen.

Billetterne a 75 kroner købes på www.gribskovbib.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk