17. maj 2021
Otte mænd sidder varetægtsfængslet efter to blodige overfald. Foto: Thomas Olsen
Otte mænd sidder varetægtsfængslet efter to blodige overfald. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På flugt efter blodigt opgør: Nu er efterlyst fanget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På flugt efter blodigt opgør: Nu er efterlyst fanget
Opdateret 29. april 2021 kl. 10:44
Gribskov - 29. april 2021 kl. 10:14
Af Jeppe Helkov

Politiet har den seneste lange tid ledt efter en række mistænkte til to blodige opgør i Gribskov Kommune i marts. Senest efterlyste politiet en specifik 27-årig mand.

Men nu er den pågældende person fanget. Det oplyser Nordsjællands Politi på twitter. Manden bliver torsdag fremsat i grundlovsforhør.

- Den 27-årige mand fra Helsinge-området, som den 20. april blev efterlyst i forbindelse med et voldeligt overfald, er anholdt og fremstilles i Helsingør Ret kl. 11 i dag, skriver Nordsjællands Politi.

arrow Læs også: Gruppeoverfald: Derfor er politi på bar bund

Den anholdte er mistænkt for at have været en del af et voldeligt overfald i ventesalen på Helsinge Station den 20. marts. Her blev en 17-årig mand overfaldet af en 13 personer.

Efter overfaldet henvendte offeret - en 17-årig mand - sig ikke selv til politiet, men han blev efter et par timer lokaliserede på akutafdelingen på Hillerød Hospital, hvor han blev behandlet for en brækket næse. Han ønskede ikke at tale med politiet.

Få dage senere var den så gal igen. Her angreb 10 personer en mand i en bil på parkeringspladsen ved Netto i Blistrup. Overfaldet var så voldsomt, at manden måtte indlægges på hospitalet.

Efter de to overfald er otte personer blevet anholdt og varetægtsfængslet. Politiet har tidligere meldt ud, at de mener, at overfaldene er sket som led i konflikt mellem 'to grupperinger'. De har dog ikke villet udspecificere, hvilke grupperinger der er tale om - eller hvad deres konflikt handler om.

arrow Overmandet under knivoverfald: Nu er han fængslet
05. maj 2021 kl. 12:55 Opdateret: kl. 11:56
arrow Groft gruppeoverfald: Endnu en person anholdt
26. april 2021 kl. 11:10 Opdateret: kl. 11:10
arrow Plan: Kriminalitet skal bekæmpes med beskæftigelse
26. april 2021 kl. 04:10 Opdateret: kl. 14:43
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?