9. august 2020
 TV-kokken Claus Meyer står i spidsen for det ene fodboldhold. Foto:  Ricky John Molloy
gallery icon

Se billedserie

TV-kokken Claus Meyer står i spidsen for det ene fodboldhold. Foto: Ricky John Molloy
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev stjerner spille fodbold i Vejby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev stjerner spille fodbold i Vejby
Opdateret 15. juli 2020 kl. 17:22
Gribskov - 15. juli 2020 kl. 16:17
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kampen om Nordsjælland. Intet mindre. Sådan lyder overskriften, når Nikolaj Koppel og Claus Meyer inviterer vennerne til fodboldkamp i Vejby, hvor de fiktive hold Kikhavn BK og Rågeleje FF tørner sammen.

Det forlyder, at vennerne blandt andet er det meste af musikfamilien Koppel, tv-værterne Joakim Ingversen og Thomas Skov, komiker Melvin Kakooza, skuespiller Rasmus Botoft, designer Anders Faarborg, tidligere håndboldlandsholdsspiller Claus Møller Jakobsen og komiker Brian Lykke spiller for Kikhavn.

Og for Rågeleje FF forlyder det, at Claus Meyer, den lokale tennis- og squashkonge Nils Raffel, skuespiller Martin Buch, tidligere fodboldlandsholdsspiller Jan Bartram og DR3-profilen Martin Johannes Larsen stiller til start.

I 1. halvleg bliver det den tidligere FIFA-dommer Kenn Hansen, der har fløjten, men da han også vil spille med, så overtager Thomas Koppel den tjans i de sidste 45 minutter.

Arrangørerne ved godt selv, at kampen ikke sportsligt set nødvendigvis blive en milepæl i sportshistorien. Selvom der ifølge en meddelelse fra arrangørerne vil »blive demonstreret kreative måder at tilgå fodboldspillet på, der vil kunne få selv garvede, voksne fodboldconnaisseurs til at fælde tårer af glæde«.

Grunden til, at Nikolaj Koppel og Claus Meyer udfordrer hinanden på denne måde, er, at de har sommerhus i hver deres område. I en kombination af corona-kreativitet og almen sommerboldspilstrang mellem venner, har de besluttet sig for at afgøre, om det er den østlige eller vestlige del af den nordsjællandske sommerkyst, som får håneret i et helt år.

Inden kampen går i gang, vil nationalmelodien blive afsunget, og det står operasanger Thomas Koppel for sammen med sin søn, Jonathan Asmund Koppel. I pausen vil der være »pausepoesi«, som det kaldes i meddelelsen.

Radiovært Tue Blædel sidder i kommentatorboksen sammen med Thomas Vibe fra Apple Flower Festival.

Arrangørerne byder alle velkomne på lægterne i Vejby, når kampen går i gang klokken 15.00. Der bliver åbnet for portene klokken 14.30.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?