21. september 2021
Preben Palsgård gæster VP Arkaden til Open by Night.
Preben Palsgård gæster VP Arkaden til Open by Night.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Open by night - med fredagsbar og talende hunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Open by night - med fredagsbar og talende hunde
Gribskov - 04. august 2021 kl. 14:58
Af Camilla Nissen

Projekt »Sommerliv i Helsinge« har gennem hele juli måned budt på aktiviteter for store og små - og på fredag, den 6. august, når byens butikker holder Open by Night, vil der være et arrangement for de unge på 40, som arrangørerne kalder det. Men alle er velkomne uanset alder. Her åbner baren under markiserne på Banktorvet i Helsinge klokken 19, hvor der vil være fest og livemusik med velkendte toner fra 80'erne og frem til i dag (TV-2, Larsen, Seebach, Back2Back m.fl.). Arrangørerne lover, at det ikke bliver nødvendigt med sangtekster; det er klassikere fra start til slut. Musikken leveres af Rasmus Stenbo Røpcke på keyboard.

Der vil også være besøg af Louise og Lars fra Marholt Gin, som disker op med smagsprøver på fem danske gin og giver deres bud på G&T og Gin Hass.

Gyldne dråber
Det lokale bryggeri Det Våde Får har stillet fadølsanlæg til rådighed, så de gyldne dråber kan nydes til en fordelagtig pris.

Om eftermiddagen kan man gå en tur i VP Arkaden, hvor Preben Palsgårds familieshow er på pletten. Her kan man møde gårdhunden Charlie, der er i stand til at åbne munden lige som en gammeldags bugtalerdukke, mens Preben leverer stemmen. Altså en overbevisende illusion om, at Charlie er en talende hund, som det lyder fra arrangørerne. Også andre dyr er med, såsom gribben Galle og den søde og næsvise puddelhund Poppe, samt loppen Viggo.

Preben Palsgård har optrådt som bugtaler hele sit liv og i mange forskellige sammenhænge. De sidste 10-15 år har mest været helliget faste engagementer i cirkus og varieté i Skandinavien og Europa

Ellers vil der være forskellige aktiviteter rundt om i gågaden, såsom ballonmanden Chano, mavedans og ansigtsmaling. Mange butikker holder åbent til klokken 21.

Synes du, at kommunen er der for dig?