25. november 2017
Engang var det her, at Lulu Zieglers kabaret Lulus Lysthus havde hjemsted. Nu skal salen, som her stadig er under renovering, danne ramme om den første (nye) konceret. Foto: Karl Erik Frederiksen
Engang var det her, at Lulu Zieglers kabaret Lulus Lysthus havde hjemsted. Nu skal salen, som her stadig er under renovering, danne ramme om den første (nye) konceret. Foto: Karl Erik Frederiksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt spillested i centrum af Gilleleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt spillested i centrum af Gilleleje
Gribskov - 14. september 2017 kl. 08:02
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 1950'erne og 60'erne lavede Lulu Ziegler (og mange flere) revy i Gilleleje - det skete i en sal, som lå i forbindelse med Hotel Strand i Gilleleje. Salen ligger der stadig, men den har i mange årtier været brugt som stoleopbevaring for hotel og restaurant.

I forbindelse med det nylige ejerskifte er den gamle krosal blevet restaureret - og det fejres med en stor Moonjam koncert på lørdag.

Morten Ulrik Jørgensen, der også står som arrangør af Gillelejefestivalen, har booket bandet.

- Jeg er megastolt af at være med til det her som booker af musik. Vi vil fra Gillelejefestivalen også gerne have, der foregår ting hen over vinteren og støtter derfor et arrangement som dette. Sommerens overskud - og det ser rigtig fornuftigt ud - investeres simpelthen i vinterens aktiviteter, siger Morten Ulrik Jørgensen.

Morten Ulrik Jørgensen ser den »nye« sal som et supplement til Kulturhavnen.

- Vi skal også understøtte andre steder og salen her har en atmosfære og en romantik, som nye huse ikke har. Det er et scoop for Gilleleje, men det kræver selvfølgelig, at vi bruger det og møder op, hvis det skal køre. Moonjam er også et scoop. Tidligere var deres faste spillested Hulerød Kro. Den stemning der var dér - det er den, vi gerne vil bringe til Gilleleje.

Der er få billetter tilbage til koncerten, som kan købes på Ticketmaster for 190 kroner.

Koncerten er lørdag den 16. klokken 21 og dørene åbner klokken 20.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk