3. juli 2020
Manden havde et koben i hænderne, da han blev set løbe bort fra huset på Falkevej i Helsinge.
Manden havde et koben i hænderne, da han blev set løbe bort fra huset på Falkevej i Helsinge.
Foto: Willy Bangsholt/Free/Colourbox
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt indbrud i dagslys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt indbrud i dagslys
Opdateret 21. november 2019 kl. 11:25
Gribskov - 21. november 2019 kl. 11:22
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I de seneste dage er der anmeldt flere indbrud i Helsinge og omegn begået i dagslys. Endnu et forsøg på indbrud i dagslys blev anmeldt onsdag fra en beboer på Falkevej i Helsinge. Hun opholdt sig inde i sit hus, da hun klokken 12:00 blev opmærksom på, at en mand var ved at bryde ind. Samtidig bemærkede ham, der ville bryde ind, at der var nogen hjemme i huset. Han skyndte sig derfor at løbe derfra - medbringende et koben.

Indbrudsforsøget skete samme tid på dagen, som en mand i mandags blev set gå rundt og kikke ind i haver og indkørsler på Mejsevej, der munder ud i Falkevej. Han blev kort efter anholdt af en politipatrulje ved Gribskov Gymnasium. Han blev senere på dagen løsladt efter afhøring.

I følge politiets døgnrapport beskrives den mand, som nu er set på Falkevej i Helsinge, som en mand på 25-40 år med en højde på mellem 170 og 190 centimeter, spinkel af bygning og iført en hue.

Også fra et hus på Svend Henriksensvej i Gilleleje blev der onsdag formiddag anmeldt indbrud. Her kom beboerne hjem og så, at nogen havde smadret en rude og var kravlet ind i huset. De kunne også konstatere, at de manglede nogle af deres smykker. Indbruddet kan være begået siden lørdag, hvor beboerne tog hjemmefra.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?