25. september 2021
Billedkunstneren Anja Franke hos Birthe Laursen Art Agency.
Billedkunstneren Anja Franke hos Birthe Laursen Art Agency.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny udstilling af Anja Franke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny udstilling af Anja Franke
Gribskov - 03. august 2021 kl. 15:10

Billedkunstneren Anja Franke er klar med sin udstilling 'My Garden', som åbner 29. juli og kan ses frem til 10. september i St. Strandstræde 1 i Gilleleje.

Det er Birthe Laursen Art Agency, der står for udstillingen. Soloudstillingen vil præsentere en række nye akvareller og objekter, som alle peger tilbage på kunstnerens have i Herlev. Frankes praksis er funderet i den konceptuelle metode, hvor hun primært undersøger feministiske perspektiver i naturen og i den private sfære, skriver Birthe Laursen Art Agency i en pressemeddelelse.

Siden 2004 har Frankes hjem både fungeret som atelier, laboratorium og international udstillingsplatform. Anja Franke er født i 1962 og er uddannet fagfotograf i København og New York samt billedkunstner og Cand. Phil. i kunstformidling og teori på Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Udstillingen kan ses torsdag og fredag fra klokken 14 til 18, lørdag fra klokken 12 til 16 samt yderligere efter aftale. Der vil være fernisering torsdag 29. juli fra klokken 14-19. Jk

Stemmer du til kommunalvalget i år?