27. oktober 2020
Oplev kunstner Timm Dinesen i aktion på Kunst i Fileten i Gilleleje. Foto: Allan Nørregaard
Oplev kunstner Timm Dinesen i aktion på Kunst i Fileten i Gilleleje. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny popup-kunst i Filetfabrikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny popup-kunst i Filetfabrikken
Gribskov - 15. oktober 2020 kl. 15:06

udstilling Kom og se Timm Dinesen i aktion i Filetfabrikken. Han åbner sit midlertidige "værksted", så du kan se ham skabe kunst - helt tæt på. Det er sidste weekend i efterårsferien 17. og 18. oktober, at du har muligehden. Begge dage er fra klokken 10 til 18.

Udstillingen viser nogle af de mange stilarter, som Timm Dinesen elsker at kaste sig ud i. Gennem årene har han eksperimenteret med forskellige materialer, der hver for sig og kombineret giver mulighed for differentierede udtryk. Timm Dinesen udstiller denne gang mere end 40 nye værker, der aldrig tidligere har været udstillet. Dette vidner om en produktiv kunstner, der elsker at skabe:

"Jeg griber gerne enhver lejlighed til at lege med min kunst. Og det hænder da også, at jeg bliver grebet så meget af kunsten, at privaten til tider bugner af værker," fortæller Timm Dinesen.

Han foretrækker at arbejde på større flader, men kan sagtens se kunsten i mindre skala. Det skinner også igennem på nogle af de seneste værker, hvor det minimalistiske motiv dominerer. Jk

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?