2. juni 2020
Esrum Kloster får ny direktør 1. august. Foto: Kenn Thomsen.
Esrum Kloster får ny direktør 1. august. Foto: Kenn Thomsen.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny kloster-direktør er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny kloster-direktør er fundet
Gribskov - 07. juni 2019 kl. 10:08
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver Birgitte Meisner Nielsen, som 1. august kan indtage direktør-kontoret på Esrum Kloster. Det oplyser klosteret i en pressemeddelelse. Birgitte Meisner Nielsen, der bor i Holte, kommer fra en stilling som generalsekretær for De Grønne Pigespejdere, og hun er uddannet cand. mag. i filosofi og historie.

- Jeg glæder mig helt enormt til at starte som direktør for dette fantastiske og helt unikke sted i dansk og europæisk sammenhæng. Esrum Kloster & Møllegård er en perle af et stykke kulturarv, midt i den smukkeste natur. Og jeg glæder mig til samarbejdet med ansatte, bestyrelse og alle de ildsjæle, som brænder for stedet, siger den kommende direktør.

Formand for bestyrelsen Jens Bjerregaard Christensen glæder sig til samarbejdet med den nye direktør:

- Sammen med Birgitte og de mange dygtige medarbejdere skal vi fortsætte og udvikle den position, Esrum Kloster og Møllegård har opnået som oplevelsescenter for kultur, tro og natur midt i Kongernes Nordsjælland.

Birgitte Meisner Nielsen overtager jobbet som direktør efter Arne Kvist Rønnest, der i marts meddelte sin afgang, fordi han havde fået en stilling som projektchef for etablering af et nationalt center for kyst- og lystfiskerturisme på Sydfyn.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?