7. juli 2020
Jacob Boye-Møller er ny centerchef på børneområdet i Gribskov Kommune.
Jacob Boye-Møller er ny centerchef på børneområdet i Gribskov Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny centerchef til dagtilbud og skoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny centerchef til dagtilbud og skoler
Gribskov - 29. november 2019 kl. 14:21
Af Camilla Nissen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jakob Boye-Møller er ny centerchef i Center for Dagtilbud og Skoler i Gribskov Kommune fra 1. januar. Han kommer fra en stilling som distriktsskoleleder i Hillerød Kommune, hvor han har været siden 2015, oplyser kommunen i en pressemeddelelse. Jakob Boye-Møller afløser Anne Steffensen, der fratrådte sin stilling i slutningen af september.

Velfærdsdirektør Mikkel Damgaards siger således om valget af Jakob Boye-Møller:

- Jakob har både erfaring som skoleleder, fra ungdomsuddannelses-verdenen og fra politisk styrede organisationer. Og så kan han både tænke dagtilbud og skolefaglighed kombineret med et sikkert blik for økonomisk styring, så vi er rigtig glade for at have ham om bord.

Jakob Boye-Møller glæder sig til at begynde som centerchef for Dagtilbud og Skoler.

- De seneste fire år har jeg været dybt involveret i de beslægtede områder inden for børn og unge. Jeg er optaget af de mange synergier og ressourcer mellem de forskellige områder, som vi kan skabe i Gribskov Kommune. Jo bedre vi er til at binde områderne sammen, jo bedre resultater for borgerne, siger Jakob Boye-Møller.

Jakob Boye-Møller har tidligere været projektleder i udviklingsafdelingen hos CPH WEST og afdelingsleder på Erhvervsskolen Nordsjælland. Og så har han blandt andet taget en diplomuddannelse i ledelse og en master i offentlig ledelse, som han afsluttede i foråret 2019

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?