22. januar 2019
Heidi Møller fra Smidstrup Strand har skrevet børnebogen »Kurs mod drømmeland« med afslapningsteknikker, der kan få børn til at falde til ro. Foto: Elias von Staffeldt
gallery icon

Se billedserie

Heidi Møller fra Smidstrup Strand har skrevet børnebogen »Kurs mod drømmeland« med afslapningsteknikker, der kan få børn til at falde til ro. Foto: Elias von Staffeldt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bog skal hjælpe børn til drømmeland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bog skal hjælpe børn til drømmeland
Gribskov - 25. april 2018 kl. 19:04
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Kurs mod drømmeland«. Det er titlen på en ny højtlæsningsbog for børn, som har til formål at gøre det lettere for poderne at falde til ro, når de ligger i sengen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Bogens forfatter er ridelærer, mentaltræner og cand. psych. Heidi Møller. Hun har skrevet en skønlitterær bog, hvor der indgår afslapningsteknikker og såkaldt positiv forstærkning.

Gentagelserne i bogen om at være træt, gabe og slappe af skal tale til børnenes underbevidsthed med henblik på, at de falder i søvn.

- Det handler simpelthen om at få fortalt budskabet ved at tale til børnenes underbevidsthed. Bogen er ment som en hjælp til forældre og er skrevet med det formål, at den skal være søvndyssende. Der skulle ikke være så meget spænding på, at man får pulsen helt op, men den skal også kunne læses flere gange, fortæller Heidi Møller, der tidligere har skrevet og udgivet fagbøger om rytterpsykologi.

Et eksempel på positiv forstærkning fra bogen er for eksempel:

»Men jeg kan ikke sove nu, jeg er jo lige kommet, sagde Jack lettere trodsigt. Selvom han faktisk var så træt, at han allermest havde lyst til at lægge sig ned og sove lige nu«.

»Kurs mod drømmeland« handler om drengen Jack, der ikke kan falde i søvn, fordi han savner sin bedstefar, som er sømand. Da Jack lukker øjnene, befinder han sig pludselig på det magiske skib »Den Gyldne Havmåge«, hvor han bliver genforenet med sin bedstefar og dennes besætning, som sejler rundt i hele verden for at samle alle de børn og dyr op, som ikke kan sove. På skibet møder man blandt andet Peter Pelikan og Sekretærfuglen og en masse andre figurer.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 26. april.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk