6. maj 2021
Michael Bie Andersen og Claus Herbert skriver her under på den nye aftale om lærernes arbejdstid. Foto: Gribskov Kommune.
Michael Bie Andersen og Claus Herbert skriver her under på den nye aftale om lærernes arbejdstid. Foto: Gribskov Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny aftale om lærernes arbejdstid på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny aftale om lærernes arbejdstid på plads
Gribskov - 03. maj 2021 kl. 11:52
Af Camilla Nissen

En ny lokale aftale om arbejdstid mellem Gribskov Kommune og Gribskov-Halsnæs Lærerforening, er nu faldet på plads. Den giver som noget nyt 190 timer til samarbejde med andre faggrupper på skolerne, herunder mellem lærere og pædagoger, til udvikling af undervisningen.

Aftalen fastholder desuden lærernes 210 timers forberedelsestid. Medunderskriver af aftalen, centerchef i Center for Dagtilbud og Skoler i Gribskov Kommune, Claus Herbert fortæller:

- Jeg vil gerne fremhæve det styrkede fokus på det tværgående samarbejde på skolerne. Formålet med at afsætte de 190 timer er at skabe stærke arbejdsfællesskaber, som kan udvikle undervisningen. Det kan for eksempel være at nyt undervisningsmateriale eller konkrete projekter, som styrker elevernes indlæring på den ene eller anden måde, siger Claus Herbert i en pressemeddelelse.

Aftalens anden medunderskriver, kredsformand for Gribskov-Halsnæs Lærerforening, Michael Bie Andersen er også tilfreds med den nye aftale:

- Det har været et lang forløb, og vi er glade for, at aftalen endelig bliver underskrevet. For mig har det været særlig vigtigt, at vi har aftalt, at lærerne har et max antal undervisningstimer, og at forberedelsestiden er blevet sikret. Aftalen giver et godt fundament til det videre samarbejde, siger kredsformanden.

Den nye lokalaftale træder i kraft 1. august 2021.

can

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?