28. februar 2021
Coop åbner en ny dagligvarebutik i Smidstrup. De mener selv, den 'placerer sig mellem discountbutikker og kvalitetssupermarkeder'. Foto: Tue Fiig/Coop
Coop åbner en ny dagligvarebutik i Smidstrup. De mener selv, den 'placerer sig mellem discountbutikker og kvalitetssupermarkeder'. Foto: Tue Fiig/Coop
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu åbner nyt supermarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu åbner nyt supermarked
Gribskov - 14. januar 2021 kl. 11:45
Af Jeppe Helkov

Nu er det sikkert og vist.

arrow Læs også: Trods nedlukning: Kan stadig levere

Beboerne i Smidstrup får fra på fredag lidt kortere vej, når Coop på fredag åbner et helt nyt lavprissupermarked på Smidstrup Strandvej. Og faktisk er der tale om en helt ny butikstype.

Butikken hedder Coop365.

- Vi har spurgt kunderne, hvordan deres ideelle dagligvarebutik ser ud. Svaret er klart, at de vil kunne handle færdigt alle årets 365 dage, så de ikke behøver at gå i flere butikker på en travl hverdag. Det kan man her - derfor navnet, siger kædedirektør Thomas Nielsen i en pressemeddelelse.

Butikschef for den nye butik bliver Natasja Popenda, og hun glæder sig til at byde kunderne velkommen.

- Jeg er stolt over at kunne byde kunderne her i Smidstrup velkommen til et nyt dagligvarekoncept og vise kunderne deres helt nye butik. Vores mål er, at det altid skal være billigt, nemt og godt. Så hvis der er kunder, der synes, der er noget, vi kan gøre bedre, så må de endelig tage fat i mig, siger hun i en pressemeddelelse.

arrow Bageri er åbnet i supermarked
16. januar 2021 kl. 17:45 Opdateret: kl. 15:33
Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?