19. januar 2019
Både Neel Leise Voss og Claus Petersen er vilde med middelalderen, og derfor kommer selve vielsen til at foregå på Esrum Middelalderdage i den kommende weekend. Foto: Kim Rasmussen
Både Neel Leise Voss og Claus Petersen er vilde med middelalderen, og derfor kommer selve vielsen til at foregå på Esrum Middelalderdage i den kommende weekend. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Neel og Claus skal giftes i middelalderen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Neel og Claus skal giftes i middelalderen
Gribskov - 11. juni 2018 kl. 18:04
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Neel siger ja til Claus under det store ahorntræ ved Esrum Kloster, er det et vaskeægte eventyr, der udspiller sig. Historien handler om svig og bedrag - som bliver til stor glæde og lykke, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Neel Leise Voss, 47 år, fortæller:

- I 15 år har jeg været på Esrum Kloster som publikum og tænkt: Bare det var mig, der var med. Det er en romantisk tid - selvfølgelig med sin sorte side - og jeg elsker film med helte og riddere i middelalder. En dag skal jeg aflevere en pakke til en på Esrum Kloster - og det var så Claus. Han står foran mig i sin brynje, våbenskjorte, sværd og de smukkeste blå øjne og smiler mig lige ind i ansigtet. Jeg faldt fuldstændig for ham - men ingen af os var fri.

Mødet og forelskelsen skete i 2016. De to og deres daværende partnere var alle i hjemmeværnet, og Claus Petersens og Neel Voss' partnere møder samme år hinanden, falder for hinanden og stikker af sammen.

- Så der stod vi, brændt af, fortæller Neel Leise Voss.

- Jeg ringede så til Claus og spurgte, om vi ikke skulle dele en pizza og snakke grimt om vores eks. Men vi talte ikke grimt. Vi grinede - og Claus tog kun hjem for at pakke sin taske.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 12. juni.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk