25. april 2019
Foto: Mathilde Donslund Malling
Foto: Mathilde Donslund Malling
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedlagt brugs kan blive det nye samlingssted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedlagt brugs kan blive det nye samlingssted
Gribskov - 13. juli 2018 kl. 04:32
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nedlagte Dagli' Brugsen kan måske blive det sociale samlingspunkt i Dronningmølle. Det er i hvert fald, hvad den lokale borgerforening håber på, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det nuværende medborgerhus blev købt af Gribskov Kommune for syv år siden med den klausul, at Dronningmølle Borgerforening fortsat kunne benytte sig af faciliteterne i ti år.

Om tre år udløber klausulen, og derfor arbejder borgerforeningen på at finde et nyt samlingssted. Og det er altså her, at den nedlagte brugs kan komme i spil.

- Vi vil gerne have et landsbykulturhus, så den lille by bliver ved med at leve- også om vinteren. Nu ligger der den bygning, som er stor og tom. Den ligger rigtig godt, lyder det fra borgerforeningens formand Henny Green.

Bygningen koster 3,4 millioner. Penge, som borgerforeningen ikke har. Derfor er det mest realistiske et lejemål eventuelt sammen med nogle af de lokale erhvervsdrivende, forklarer Henny Green, som understreger, at foreningen vil finde midler til projektet udelukkende gennem fondspenge.

- Vi må prøve at søge fonde. Det er ikke noget, vi går ud og beder kommunen penge om. Vi skal selv finde dem ved at sige, at vi kan gøre foreningslivet bedre, siger hun.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede