30. maj 2020
Finn Cæsar
Finn Cæsar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musiker vil sprede glæde på plejehjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musiker vil sprede glæde på plejehjem
Gribskov - 05. april 2020 kl. 14:36
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi skal alle undgå smittefare i disse dage, men ikke alle kan selv bestemme, hvordan de vil undgå den, siger musikeren Finn Cæsar fra Gilleleje, som nu prøver at sprede lidt smil og glæde på de tre plejehjem i Gilleleje.

- Os, der bor hjemme, har det meget bedre end dem på plejehjemmene, fordi vi trods alt selv kan gå lidt udenfor en gang imellem. På plejehjemmene har de ikke så mange muligheder. De må blive indenfor i deres lejligheder, og de får ikke længere besøg af deres børn og børnebørn. Hvis jeg kan være med til at give dem lidt andet at tænke på føler jeg, at også jeg har været med til at gøre noget for andre, siger Finn Cæsar, som blandt andet er kendt fra torvedagene i Gilleleje, hvor har underholder med sit keyboard.

- Jeg har derfor spurgt flere plejehjem, om jeg må komme og give beboerne en musikalsk oplevelse, så de for en kort stund kan få savnet af børn og børnebørn, venner og bekendte lidt i baggrunden, siger Finn Cæsar.

Han giver derfor mandag mini-koncert klokken 11:00-11:30 på Omsorgscenter Bakkebo og14:00-14:30 på Ellen Marie Hjemmet. I morgen tirsdag 14:00-14:30 er han på plejecenter Bavne Ager afdeling 1, og 15:00-15:30 på samme plejecenter afdeling 2.

- Jeg spiller ude i plejehjemmenes atriumgårde, så kan beboerne sidde indenfor i deres lejligheder og høre mig. Når jeg bærer mit udstyr gennem hovedindgangen og ud til gårdhaverne er jeg selvfølgelig i ført sikkerhedsudstyr efter plejehjemmenes anvisninger, siger Finn Cæsar.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?