3. juli 2020
Der var lang kø til det lokale salg ved Pension Kildegård lørdag formiddag, hvor ikke alle var heldige at få billet. Foto: Niels J. Larsen
Der var lang kø til det lokale salg ved Pension Kildegård lørdag formiddag, hvor ikke alle var heldige at få billet. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musik i Lejet udsolgt på rekordtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik i Lejet udsolgt på rekordtid
Gribskov - 01. december 2019 kl. 13:08
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kl. 10.00 søndag formiddag skød sommerfestivalen, Musik i Lejet, deres billetsalg i gang. Allerede kl. 10:38 meldte festivalen udsolgt på alle almindelige partoutbilletter, der gælder festivalens tre dage. Dette på trods af, at Musik i Lejet endnu ikke har offentliggjort et eneste navn til musikprogrammet.

Det er ikke første år, at arrangørerne bliver overvældet over den store efterspørgsel. De sidste to år er festivalbilletterne blevet revet væk i løbet af få minutter efter billetsalgsstart. Opbakningen er mindst lige så stor til Musik i Lejets lokale billetsalg i Tisvildeleje, hvor alle fra lokalområdet havde mulighed for at købe partoutbilletter udenom onlinesalget. Over 1.000 personer stod i kø - de første fra kl. 23 dagen før. Nogle var glade for at sikre to billetter, mens andre gik sure hjem efter at have stået forgæves i kø.

- Man bliver både glad, stolt og ydmyg over, at så mange allerede i december har planlagt en del af deres sommerferie sammen med os. Og det forpligter, så vi skal levere en meget fin festival til sommer, siger Peter Maarbjerg, bestyrelsesformand for Musik i Lejet.

Var man en af dem, der ikke nåede at købe en festivalbillet, opfordrer Musik i Lejet til, at man i stedet hjælper til på festivalen som frivillig, hvor man blandt andet bliver belønnet med et frivilligarmbånd til festivalens tre dage. +65 årige kan fortsat købe enten partout- eller endagsbilletter, og børn under 12 år kommer gratis ind på festivalen ledsaget af en voksen med gyldigt festivalarmbånd.

Ønsker man at købe billetter gennem privatpersoner, anbefaler Musik i Lejet at benytte deres officielle billetudbyder, Ticketmaster, som netop tilbyder private sælgere at sikkert overdrage sine billetter til interesserede billetkøbere.

Næste års Musik i Lejet er den 12. i rækken og afvikles 16.-18. juli 2020 i Tisvildeleje. Musik i Lejet offentliggør løbende næste års musiknavne og andre sommerlige oplevelser på deres hjemmeside og sociale medier. Festivalen har allerede udmeldt, at de som noget nyt i år åbner festivalpladsen op tidligere på dagen for gratister.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?