22. oktober 2020
En flok glade modtagere fra de forskellige foreninger. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

En flok glade modtagere fra de forskellige foreninger. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musik i Lejet deler ud af rekordoverskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik i Lejet deler ud af rekordoverskud
Gribskov - 18. juli 2019 kl. 13:38
Af Camilla Nissen

En række glade foreninger fra Gribskov Kommune fik onsdag aften overrakt beviser på, at de får del i overskuddet fra Musik i Lejet i 2018. Uddelingen foregik på Musik i Lejets strandterrasse og blev efterfulgt af onsdagsjazz, som er en gratis begivenhed, dagen før festivalen åbner. Overskuddet i 2018 blev det største i festivalens historie, og det har 24 foreninger fået glæde af. I alt er der blevet uddelt 532.199 kroner. Fælles for foreningerne er, at de lever op til Musik i Lejets vedtægter og uddelingsformål, der lyder således: »At yde økonomisk støtte til idrætsarbejde, børn og unge og kultur i Gribskov Kommune.« Med uddelingen af midlerne, ønsker Musik i Lejet at sige tak til lokalområdet.

arrow Læs også: Festivalplads helt ryddet

- Vi er enormt stolte over at være nået til et sted, hvor vi kan skabe en af Danmarks mest populære festivaler og samtidig uddele et rekordstort overskud til lokale foreninger i Gribskov Kommune. Det er også vores måde at sige tak til hele lokalområdet på - at bidrage til aktiviteter og fællesskaber som fungerer hele året, ikke kun i uge 29. Det er en fantastisk udvikling, vi gerne vil klappe alle involverede på skulderen over, lød det fra formand for Musik i Lejet, Peter Maarbjerg, da det stod klart, hvor mange penge, festivalen kunne dele ud af.

Følgende foreninger kunne således tage i mod en check fra Musik i Lejet: Av, min guldtand, Sankt Helene Skole, Tisvilde Jazz Club, Nordkystens Livredningstjeneste, Foreningen Esrum-Tisvildevejen, Annisse Fodbold, Gilleleje Sportsdykkerklub "Bundskraberen", Stafet for Livet Gribskov, Team Tvilling Gribskov, Nordtrim, Helsinge - Danmarks Bedste Børneby, Annisse Gymnastik, Tisvilde Hegn OK, Team Helsinge Håndbold, Vejby Gymnastikforening, Integrationsgruppen Helsinge - En Frivillig del af Dansk Flygtningehjælp, Vejby-Tisvilde Fodbold, Kanonhalløj, Vejby-Tisvilde Badminton, Foreningen Musik og Kor i Tisvilde, Blistrup Badminton, Tisvildeleje Gymnastikforening, Helsinge Ungdomshus, Gilleleje Gymnastikforening

arrow Festival vil af med engangsplast
22. juli 2019 kl. 09:55 Opdateret: kl. 09:55
arrow - Folk passer på pladsen og på hinanden
21. juli 2019 kl. 13:35 Opdateret: kl. 13:35
arrow Festival: Politi udskrev masser af parkeringsbøder
21. juli 2019 kl. 10:06 Opdateret: kl. 10:06
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?