23. marts 2019
Tegningen her giver indtryk af, hvordan seniorbofællesskabet Kornmarken kommer til at se ud.
Tegningen her giver indtryk af, hvordan seniorbofællesskabet Kornmarken kommer til at se ud.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møde om nyt seniorbofællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møde om nyt seniorbofællesskab
Gribskov - 18. september 2018 kl. 20:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har du overvejet at flytte i seniorbofællesskab? Beboere i et seniorbofællesskab er mere end blot gode naboer. Det sociale element prioriteres højt, og man indgår i et forpligtende fællesskab. Det giver en meget eftertragtet tryghed og livskvalitet.

Chancen for at blive klogere på området er der ved et info-møde i Kulturhavnen, hvor man 27. september kl. 19-21 med OK-fonden som vært kan høre mere om Gillelejes kommende bofællesskab, »Kornmarken.«

Der er tale om et helt nyt seniorbofællesskab med 24 andelsboliger på Bavne Ager i Gilleleje.

Kornmarken kommer til at bestå af 24 boliger beliggende i fire længe-huse rundt om et fælleshus med tilhørende grønne arealer. Fra alle boliger er der udsyn til det liv, der udspiller sig i seniorbofællesskabet, så fælles aktiviteter og privatliv kan prioriteres af den enkelte beboer.

Et seniorbofællesskab kan man flytte ind i, når man er fyldt 50 år og er uden hjemmeboende børn.

Der vil være begrænset plads til informationsmødet. Det er derfor nødvendigt at tilmelde sig til ANF@ok-fonden.dk med navn og antal.

OK-Fonden er initiativtager til byggeriet af seniorbofællesskabet og rådgiver for den kommende andelsboligforening og står desuden bag opførelsen og driften af det kommende plejehjem på nabogrunden på Bavne Ager i Gilleleje.

OK-Fonden er en non-profit omsorgsorganisation, som arbejder for, at mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet - hele livet. Ønsket om den enkeltes selvbestemmelse og tryghed er omdrejningspunktet, uanset livssituation, alder og helbred.

OK-Fonden driver et hospice, 11 psykiatriske bo- og behandlingstilbud og 15 plejecentre landet over - med flere på vej. Derudover administrerer OK-Fonden 1.300 boliger, som vi selv har opført, blandt andet 480 boliger fordelt på 30 seniorbofællesskaber. OK-Fonden beskæftiger 2000 medarbejdere.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede